2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام بچه ها من پیش ابیانه هم رفتم ایشون هم گفت فرق زیادی نمی کنه بهش گفتم ی رژیم برا بینیم بده لاغر شه خندید بعد ماینه گفت عمل نکن الان ی بینی تپل طبیعی داری اما بعد عمل ی بینی تپل عملی که هر کی ببینه میگه تغییر نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تداعی جان واقعا خودم ناراحت شدم دلم نمیخواست اینجا بگم ولی از یه جهتی میگم این نکات رو بگم حداقل اگه همچین فضایی برای آگاهی رسانی هست خودمون به خودمون کمک کنیم و واقعیت ها گفته شه خیلیا میگن اخلاقشه و شوخه ولی لحنش کاملا جدی بود به گفته ی چند نفر اخلاق آقای دکتر هم عوض شده شانس منه حالا تداعی به حرف من نظرت برنگرده حتما اگه جدی تو گزینه هات بود یه سر برو مطبش شاید با سلیقه ی شما جور بود
دکتره من دکتر کاظم زرگری هست تو کرج. پیجش تو اینستا که خیلی کاراش خوب بود مطبشم رفتم همه خوب بودن ولی میترسم بعد از عمل نتیجه راضی کننده نباشه . مخصوصا که من همسرم مخالفه و خیلی هم حساسه طوریکه حتی برای رنگ کردنه مو کلی داستان دارم. میترسم بعدش خوب نشه و حالا بیا درستش کن
سلام دوستان لازمه نکاتی رو بگم اولا حتما کسی که قصد جراحی بینی داره به متخصص های گوش و حلق و بینی مراجعه کنه 2 حتما روش طبیعی رو برای بینیتون انتخواب کنید تا بعد از مدتی دلتون رو نزنه 3 حتما برای پیدا کردن دکتر خودتون دست به کار بشید و به مطب ها سر بزنید از نزدیک با مریض هاشون صحبت کنید و حداقل 10 مریض از هر دکتر رو ببینید 4 وقتی دکتری رو انتخواب کردید به حس خودتون اطمینان کنید ایا حس خوبی بهش داری یا حس بدی حس مهمه چون حس خوب شروع اتفاقات خوب خواهد بود 5 وقتی به دکترتون اطمینان کنید حتی اگر ایرادهای ریز کوچک هم بعد از عمل داشته باشید به هیچ عنوان اذیت نخواهید شد چون بهترین دکتر رو انتخواب کردین که حس خوبی داشتین و بهش اطمینان داشتین و دارین من بینیم رو پیش دکتر مهدی احمدی عمل کردم اگر بازهم برگردم به عقب ایشون رو انتخواب میکنم چون بهش اطمینان دارم چون دستش سبک بود از خیلیا شنیده بودم و درمان های سرپاییش رو هم دیده بودم که چه طور دلسوزانه وقت میزاره و ... البته خواهر و همسرم و دختر عمم هم بعد از من به اسرار خودشون پیش ایشون عمل کردن و راضی هستن کارشون طبیعی بدون کبودی درد و خونریزی همسرم همان روز عمل خودش رفت جیگر خرید خورد من هم فردای عملم نظری داشتیم کمک کردم خلاصه مهم اطمینانه و انرژی مثبت
انحراف تیغه بینی ، راه های درمانی انحراف تیغه بینی ، علائم انحراف تیغه بینی را همگی در فیلم زیر که توضیحات دکتر سید جواد محمدی هست را در فیلم زیر مشاهده نمایید . http://drjavadmohamadi.com/%d8%a7%d9%86%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%81-%d8%aa%db%8c%d8%ba%d9%87-%d8%a8%db%8c%d9%86%db%8c/