2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095079 بازدید | 66696 پست
سلام ..دوستان شما کی بوها رو کامل متوجه میشدین من دوازده روز از عملم گذشته بویاییم کمه و اکثرا هم بخاطر ورم داخل بینیم کیپه هنوز از دهن نفس میکشم اینا کی رفع میشه عزیزان?
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
عزیزم من بو رو تقریبا بعد از تامپون مشکلی نداشتم.البته اگه بینیت کیپه خب طبیعیه که تو بو مشکل داشته باشی مثل وقتی که سرما میخوری.کیپ بودنم تا دو ماهو نیم تقریبا رو اعصابم بود.به مرور بهتر میشه....
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان میخوام بدونم اگه من الان اقدام کنم دکترگردی توی یه هفته بعدم عمل بخوام سریع تا عید بینم فرمش رو گرفته کبود نیستم صورتم حالت تصادفیا رو نداره بعدم خیلی ضایعه که بینی هنوز باد داره ممنون میشم به سوالم جواب بدین

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام بچه ها من بالاخره تصمیم گرفتم عمل کنم حتما! پنج ماه به عروسیم مونده و میترسم خیلی اصرار داشتم با ابیانه عمل کنم و سه بار مطبش رفتم ولی نمیدونم چرا راضیم نمیکنه دفعه اول یه ترمیمی و دو تا خرابی (‌نه خیلی زیاد )‌دیدم بینی آمین که عالی شده دو تا از بچه ها هم که دفعه اول با من اومده بودن دفعه دوم که رفتم عمل کرده بودن و داشتن گچ برمیداشتن برای اطمینان باز وقت گرفتم سجادیان فتح سامی یحیوی کوچک زاده نادریان بنیادی تو این هفته و هفته آینده میرم و خبرتون میکنم محض اطلاع بگم تو این یه ماه من لیست ۷۶ تایی از دکترایی که تو یه پیج اینستاگرام بود و عکس های جراحی میگذاشت تهیه کردم ۷ تا منتخب و ۶ تا اولویت دوم ! اگه اطلاعی از خرابی های دکترایی که اسم بردم دارید خبرم کنید لطفا بینی من غضروف نداره و باید از پشت گوشم برداشته بشه برای همین هست که حساسیت دارم راجع به این موضوع
سحری جان من خودم نظر روی فتح سامی هست خواهرم و یکی از دوستام عمل کردن راضی هستن ولی چند نفر بهم گفتن ارتفاع بینی رو کم نمیکنه دودل شدم! البته واسه فروردین دارم میام ایران ولی هنوز کسی بهتر از سامی رو پیدا نکردم. یکی از دوستام با غلامرضا احمدی عمل کرده بینیش عالی شده به نظرم کار اون رو هم ببین. مطبش پاسدارانه
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سامی بینی گوشتی خواهر منو خیلی خوب دراورده من اونو میبینم فکر میکنم بینی منو که استخونیه حتما بهتر درمیاره. درکل جزو دکترهای خوب دسته بندی میشه
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)