2777
2789
عنوان

من رسیدم ته خط

131 بازدید | 15 پست

وقتی میای سایت میگی بچه همسرم دقم داده برمیگردن میگن ای محبت کن فلان کن خیلیا میگن مگ ندیدی بچه داره چرا قبول کردی خیلیام دلسوزی برا بچه. میخوام بگم مردی ک میخاد ازدواج دوم بکنه بایس فرزندشو مجاب کنه ک این خانم میاد زندگی کنه و قراره همسرم بشه نبایس اذیت کنی بخودش ربط داره اسیب دیده بچش خودش باید ترمیم کنه هیچ زنی موظف نیی اخلاق گند یکیو تحمل کنه اگ زیاد نگران فرزندشون بودن پای زندگیشون میموندن حالا ب هرسختی بچه خود ادم چیع بچه نچسب مردم چی باشه مگ چقد ادم عمر میکنه بچه نصف نیمه مردمو تربیت کنه اخرشم قیافه بگیره بگه زن بابایی. من تصمیم گرفتم فقط بخودم توجه کنم تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش ب مدیریت و مسئولیت پذیری مرد برمیگرده اون اگ درست باشه رو نامادری فشار نمیاد

واقعا انتظار دارن نامادری خودشو فدا کنه از همچی بگذره تا شاید لطف کنن بگن خب وظیفه ات بود

شما حتما با همسرت صحبت کن اگ اون اوکی باشه همچی رو بزار رو دوش خودش

فقط امور معمولی مثل غذا لباس و ببری مدرسه بیاری با خودت دیگ نمیشه خودتو بکشی واس بچه تهش میشی آدم بده

اگرم شوهرت رعایت نکرد و بچه هم حرف گوش نمیکنه شما کاریش نداشته باش نصیحتتو بکن و برو میخواد عمل کنه نکنه

جالبه تو اینجور ازدواجها همه از نامادری توقع فداکاری دارن ن از پدره یا مادره

کلا به نظر من کسی ک بچه داره میخواد ازدواج مجدد کنه و بچه و اون آدمی ک میخواد با یه بچه دار ازدواج ک ...

افرین دقیقا انتطار دارن نامادری فدای بچه شه چرا خب مگ من گفتم طلاق بگیرن

عزیزم گاهی حرف دیگران حقهتو ک تاب و تحمل نداری چرا زن مرد بچه دار شدی

من کاری ب بقیه ندارم منم اومدم زن سوهرم باشم ن له له بچه نچسب همش قیافه همش گریه الکی همش دو به زنی پدرشم حق میده بهم

من کاری ب بقیه ندارم منم اومدم زن سوهرم باشم ن له له بچه نچسب همش قیافه همش گریه الکی همش دو به ز ...

عزیزم دیگه بلاخره بچه همه ی اینا رو داره

حتی بچه ی خودآدمم گاهی

باید زن ی فرد مجرد میشدی

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

یکسال

خوب ببین تقصیر خودته نباید شیرجه میزدی وسط چنین اوضاعی. اگه یاد میگرفتید ازدواج صندلی اتوبوس نیست تا یکی بلند میشه بعدی شیرجه بزنه بشینه به ته خط نمیرسیدی شاید اون زن و شوهر هم با وجود بچه یه درصد به هم بر میگشتند و دوباره زندگی میکردن حالا شاید بگی زنه هم ازدواج کرده مطمئن باش اونم اگه به این زودی ازدواج کرده حال روز بهتری نداره

خوب ببین تقصیر خودته نباید شیرجه میزدی وسط چنین اوضاعی. اگه یاد میگرفتید ازدواج صندلی اتوبوس نیست تا ...

برو بابا شیرجه چیه التماسمو کرد زنش شدم شوهرمم طرف منه در رابطه با بچه