2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095428 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود بر همه با عرض شرمندگی و پوزش از همه دوستان به خاطر یه مسئله ای توان آنلاین شدن و در خدمت شما دوستان عزیز بودن رو نداشتم خدا ایشالا به همه سلامتی بده و هیچ کسی سلامتیش به خطر نیفته سعی میکنم بیشتر سر بزنم که جبران کنم موفق و شاد باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان من چهارشنبه عمل داشتم خیلی ورم دارم!!!کبودی هم دارم ولی ورمها زیاد هست!مرتب آب کرفس و آب هویج می‌خورم!!!عمل من خیلی طول کشید من از ۸ صبح تا یک و نیم بعد از ظهر اتاق عمل بودم و ۳ از ریکاوری اومدم بیرون! برای شما هم عمل این قدر طول کشیده? البته منشی دکترم گفت که عمل هاش طولانی هست ولی خیلی باورم نشد!برای ورم ها چکار کنم چشمهام باز نمیشه!!!!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
درود بر همه دوستانی که گروه وایبری راه انداختن در جریان باشن این کار تجربه موفقی توی این سایت نداشته امیدوارم براتون ایجاد دردسر و پشیمونی نکنه موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها این انصاف نیست بیاین تجربه هامونو تو همین سایت باهم درمیون بذاریم نه وایبر یا جای دیگه...یادمون نره که ما همدیگرو با نی نی سایت شناختیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **