2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دوستان شماها چقدر نا امید هستید هر بار میام اینجا کلی از این حرفا که کارم به ترمیم میکشه و زشت شدم و ....می شنوم. بابا اینی که توی صورتتون هست آلان اسمش بینی نیست که،کلی ورم داره و فرمش عوض میشه. من تا 1ماه یادمه اصلا می ترسیدم بهش دست بزنم ،حموم هم میرفتم کلی می ترسیدم چه برسه بخوام قضاوت کنم. آلانم هیچ شباهتی به به یک ماه بهد از عملم نداره هیچ شباهتیا،خیلی عوض میشه،تا وقتی که چسب دارید بی نهایت ورم داره تا یه ماه بعد از اون هم همین طوره بعد از اون شروع به کم شدن میکنه خیلی واضح. اصولا هم قوس بینی این قدر زود معلوم نیست.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام بچــــــــــــــــــــــــــــه ها ... رسپــینـــا جام من از دکتر سجادیان کار خوب و طبیعی و بدون مشکل دیدم ... چرا راضی نیستی؟؟؟؟؟ خیلی دماغاش طبیعی و ناز در میاره ... آرشیــــدا یه عکس از بینیت بذار کلانتر هرمز تو لیست منه میخاوم ببینم بینی تورو چ جوری در اورده ؟کی میذاری عکسو ک باشم ؟ بچه ها کسی پیش دکتر کمال کوچک زاده عمل داشته ؟؟؟؟ یکی از دوستام پیشش عمل کرده خوراک صورتش دراورده طبعی و ناز و از طرفی میگغت اصلا ناراضی نداشت میگفت خیلی دنبال دکتر خوب گشتم این با اینکه تو اینترنت اسمش نیست ولی کاراش راضی کننده ست حرفهای رخساره رو خوندم کسی نظر دیگه ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
والا چی بگم شهناز جون فقط امیدوارم ورم باشه چون من کلا زیاد کبود نشدم میترسم اینم ورم نباشه و فرم اصلیش باشه نوک بینیم خیلی بزرگ و درازه از ٣رخ مخصوصا انگار عمل نشده این بینی میخام بدونم برای شمام همین طور بود؟ یا از اول ظریف بود؟؟؟
عزیزم،من بینیم هفته اول خیلی ظریف بود همین که خودم دفعه اول خواستم چسب بزنم 4ساعت باز گذاشتم کلی ورم کرد جوری که وقتی دکتر دید فهمید من خیلی باز گذاشتم،تا 2ماه هم که چسب میزدم خیلی ورم داشت و تپلی بود اما بعدش یه مقداریش خوابید ،من ورم بینیم یکسان فروکش نمیکنه ،تا 6ماه هم به مرور ورمم کم شد،بعد از 6ماه تا آلان یه دفعه ورمم کم شد،منم نوک بینیم خیلی خیلی ورم داشت آلان خیلی خوب شده،عکسام رو که می بینم متوجه میشم چه ورمی داشتم اون موقع. قوس هم توی افراد متفاوت هست یه مقداری ورم روی تیغه کم بشه خودش رو نشون میده اما چون ورم نوک بینی دیر میره این قوس میتونه کم یا زیاد بشه. دوستم من هم مثل تو اوایل میگفت پس قوسم کو؟!؟!؟ اما بعد 3ماه بینیش یه قوس ملایم قشنگی داره.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
پریا جان من تا هفته پیش کلی راضی بودم ولی چشمتون روزز بد نبینه پریشب رفتم حموم وقتی اومدم بیرون اصلا چیزی که تو صورتم بود بینی نبود بیشتر شبیه خمیر بازی بود که کوبونده شده بود تو صورتم. نوک بینیم سمت راست به طرز عجیبی ورم کرده سوراخهای بینی کاملا نامتقارن و مهمتر از همه من روی صورتم هیچ تیغه بینی مشاهده نکردم
دکترسجادیان
شهنازجوون بینی من از همون بار اول بزرگ بود هفته پیش قوس دراورد ولی الان که ٢٦ روز بعد از عملمه بین ٢ابروم رو تیغه قوز درومده و بالای نوک بینیم رو تیغه فرورفتگی یعنی تیغه ی من اصلا شیب صافی نداره بالا پایینه اصلا روم نمیشه پامو از خونه بزارم بیرون با این بینی زشت