2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر موندم چیکار کنم

456 بازدید | 49 پست

بچه ها چهار ساله من عروسی کردم از دست این مادرشوهر روح و روان سالمی برام نمونده وسواس فکری گرفتم افسردگی گرفتم دو سه بار حمله عصبی شدید بهم دست داده نمیدونم چی از جون من میخواد و فکر کنین تو یه حیاط هم باهاش هستم کلا خیلی اذیت میکنه سادیسم داره انگار شوهرمو لاله جلو اینا تابستون پنج تا بشقاب ملامین از این قدیمی ها داد برای بیرونمون پارکی جایی میریم هر وقت هر چی هم میده ظرفشو من شستم دادم شوهرم برده باز مادرش میگه نه خونه شماست بعد من کلا این هر بدی کرد جوابشو ندادم تا الان و هی ریختم تو خودم بدتر از همه اینکه شوهرم کلا شوهره اونه و شوهر من نیست تازگیا نمیتونم واقعا دیشب من غذا دادم شوهرم برده برای مادرش چون از مشهد اومده گفتم غذا نزاره خستست خلاصه برد ظرفاشو امروز ظهر مادرش شست داد آورد بعد چند تا هم از این بشقاب ملامین ها گذاشت توش من از شوهرم نپرسیدم دیگه گفتم شاید بشقاب ها رو اضافه داده برای خودمون خلاصه بلافاصله تا شوهر رفت سر کار سر ظهر اومده در زدن و از خواب بیدارم کرد رفتم گفتم بله میگه اون بشقاب ها که دادم اضافی هست هواسم نبوده گفتم الان میارم شستم بردم میگه شیش تا هست گفتم نه چهار تا دادی خلاصه هی میره رو مغز من و رفتم همه بشقاب هارو از کابینت آوردم گفتم ببین این چند تا رو به ما دادی شروع کرده کنار بشقاب هارو هم که سوزوندی گفته سوخته بود نسوزوندم هی صد بار میگه نسوخته بوده سوزودی🤦🏻♀️گفتم با صدای بلند کریستال که نبوده چهارتا طرف ملامینه دیگه بعد میگه نه همین جوری میگم چرا سوخته وگرنه به من چه اتیششون بزن از اون ور میگه لباس آوردم از مشهد برات یه تشکر نکردی گفتم چرا نکردم الان گفتی لباست خوبه گفتم دستت درد نکنه خلاصه هر دقیقه رو اعصاب منه نمیدونم چیکار کنم از دستش به حدی که هر روز فکر طلاقم دیگه نمیکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا تو چرا اینجوریی دختر

خیلی زیادی حساسی و هیچی هم بلد نیستی

برا همینه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو یه خیاطیم

تو که اخلاقش رو میدونستی بشقابش رو برمیگردوندی

بعدم اینا که تعریف کردی چیزه خاصی نیست با یه حریم

گذاری ساده و یادگیری جواب دادن محترمانه و مشخصی کزدن محترمانه حد و مرزها میتونی درستش کنی

چرا نمیری دنبالش یاد بگیری؟!

اینهمه کلاس همسرداری خوب هست تو اینستا تلگرام و جاهای دیگه حتما برو دنبالش یادبگیر هنوز دیر نیست

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

این قسمتش که یه پیرزن میتونه اعصابتو بهم بریزه مشکل نیست واقعا و تو باید رو توسعه فردی خودت کار کنی

ولی اینکه میگی برای همسرت اولویت نیستی بخشی تقصیر شوهرته و باید رفتارشو اصلاح کنه و بخشی مربوط به خودته باز که باید شوهرتو جلد خودت کنی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

تو که اخلاقش رو میدونستی بشقابش رو برمیگردوندی بعدم اینا که تعریف کردی چیزه خاصی نیست با یه حریم گذا ...

مرسی عزیزم فایده ندارد عزیزم خیلی مشاور رفتم تکنیک داده رو اینا تاثیری نداشته