2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری و دوستی تو میری مسافرت ایشون غذا میفرسته؟؟من اوایل کیک میپختم . مهمون داشت از خونه خودم چند مدل ...

من هم سرسنگین شدم و نرفتم به شوهرم گفتم فقط با دعوت میام اما ۵ سال که دعوت نکردن منم نرفتم

کاش این ج..ندها از بین برن منم یکیشو دارم هوو داشتم بهتر بود پیرزن های کثافت

حالا همینا آرزوی خوشبختی دختراشونو دارن دختراشونم شانس دارنا گیر خانواده های خوب میفتن شانسه عن ماست فقط یکی ام مثله مادرشوهره من خجالتم نمیکشه میاد از خانواده دامادش تعریف میکنه که دخترمو خیلی دوست دارن

نمیدونم چه بدی های دیگه ای کردن ولی این مورد زیاد مهم نیست که

بالاخره وقتی قبول کردی با کسایی زندگی کنی این چیزا پیش میاد

بخدا یه خواهر مادر شوهرهای بدی هستنکه مادر شوهر تو فرشته هست در برابرشون

مثلا برای تو حداقل از مشهد لباس آورده

تا امروز مادر شوهرم یه شکلات بهم نداده

برای وسواس فکری هم حتما برو روانشناس و روانپزشک

همه چی زیر سر وسواس فکری است

لایک نکنید 🙏

من هم سرسنگین شدم و نرفتم به شوهرم گفتم فقط با دعوت میام اما ۵ سال که دعوت نکردن منم نرفتم

من ۶ سال قطع رابطه بودم البته قبلش خیلی کشیدم ازشون جاریمم با یه بهونه ۱۲ ساله قطع رابطس جاری اخریم جدیدا چندماهه قطع رابطه کرده بزرگترینمونم خواهرزاده مادرشوهرمه با اونم خوب نبودن

نمیدونم چه بدی های دیگه ای کردن ولی این مورد زیاد مهم نیست که بالاخره وقتی قبول کردی با کسایی زندگی ...

ای بابا فکر میکنی عزیزم اینا همه از سیاست و تظاهره بلایی سر من میاره که بماند

من ۶ سال قطع رابطه بودم البته قبلش خیلی کشیدم ازشون جاریمم با یه بهونه ۱۲ ساله قطع رابطس جاری اخریم ...

همتون قطع رابطه اید که

خیلی خوبه دوری دوستی

من که از رفت آمدهای الکی خوشم نمیاد

دوری و دوستی تو میری مسافرت ایشون غذا میفرسته؟؟من اوایل کیک میپختم . مهمون داشت از خونه خودم چند مدل ...

توی ایران خانواده شوهر فکر میکنن عروس کوزت شون است و هر کاری کنه وظیفه اش است چون پادشاه بزرگ پسرشون این دختر رو گرفته و خوشبخت کرده

قدیم که مادر بزرگم میگه عروس رو خدمتکار ۲۴ ساعته میدونستن

شما بهترین کار رو میکنی این روندی که داری پیش میره واقعا درسته

لایک نکنید 🙏

همتون قطع رابطه اید که خیلی خوبه دوری دوستی من که از رفت آمدهای الکی خوشم نمیاد

حالا عجیبتر از اینا اینه که مادرشوهرم چون سیاست رفتار کردن نداشت عروسارو میزد تو سره هم همین باعث شد کلا جاریا قطع رابطه کنن حتی عقد آخری اون دوتای دیگه نیومدن

حالا عجیبتر از اینا اینه که مادرشوهرم چون سیاست رفتار کردن نداشت عروسارو میزد تو سره هم همین باعث شد ...

عجب مارشوهری احتمالا خودش دوس نداره دوربرش شلوغ باشه؟

مادرشوهرمن رفت امد دوست نداره من ۱۰ سال عروسی کردم جاریم رو یکبار اول اخر تو عروسیم دیدم

میشه بگی چطور میشه ی مرد سن بالا رو جلد خودمون کنیم؟

نه عزیزم نمیشه یه نسخه داد

هر مردی نقطه ضعف و قوت های خودشو داره

مثلا همسر من تنها نقطه ضعفش درمورد خانوادشه که دوس داره هرچند وقت یکبار دعوتشون کنم

باید کسی که باهاش زندگی میکنه بفهمه چیکار باید کنه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم