2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095428 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی هزینه کردیم که یه بینی زشت بزاره رو صورتمون؟؟؟؟ باید قبول کنه هرکی منو میبینه میگه تو که اصن تغییر نکردی بیکار بودی عمل کردی؟! بچه هایی که عمل کردین هفته ٣ام بینی شمام قوز داشت و زشت بود؟؟
آره دقیقا !! من ١ هفته خواب و خوراک نداشتم.چند شب اول که میخواستم خفه شم تو خواب نمیتونستم از دهن نفس بکشم اگر یه بینی خوب ازاب درمیومد سختی های عمل عین خیالم نبود ولی حالا از همه طرف دارم حرص و جوش میخورم و ناراحتم
بچه هایی که تازه عمل کردین عزیزای دلم باورکنین فرم اصلی بینی تا دو سه ماه زیر یه خروار باد و ورم پنهونه... من عکس الانو که با عکس 20 روز پیشم مقایسه میکنم تغییرشو به وضوح میبینم...نوک بینیم از نیمرخ داره کوچیکتر میشه همینطور ورم تیغه بینیم داره کم کم میخوابه... اجازه ندین الان کسی راجع به فرم بینیتون قضاوت کنه چون اصلا به هیچ عنوان همینجوری نمیمونه فرمش و کوچیکتر میشه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
من دقیقا یه ماه و سه هفتس عمل کردم عسیسم اوایل دقیقا مث شماها بودم همش غر میزدم و حتی به ترمیم فک میکردم اما واقعا دیدم مدل بینیم روز به روز داره بهتر میشه... صبور باشین دوس جونا
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **