در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام دوستان من آخر هفته پیش دکتر کیا وقت عمل دارم خیلی مطب گردی کردم اما هیچ کدوم مثل این دکتر اونقدر تمیز و قشنگ عمل نمیکرد. برام دعا کنید خوب بشه بینیم
سلام بله حتما دکتر من حمیدرضا ابراهیمی هستند، جوون و باحوصله و خوش اخلاق، والا من اصلا ...
منم پیش حمید رضا ابراهیمی عمل کردم که خدا لعنتش کنه، کاراش افتضاحه خیلی هم ناراضی داره. اگه کسی ناراضی باشه اصلا مطب راهش نمیده یا زنگ میزنه پلیس میاد(تجربه ی شخصی خودم)، اگه ناراضی نباشه این قدر باهات مهربونه که حد نداره بعدشم همش بعد میگه ورمه خوب میشه صبر کن، در صورتی که شما میره مطب گردی همه ی کسایی که عمل کردن زیر سه ماهن اکثرا قاعده همه خ ورم دارن دیگه بعد همشون میگن ورمه بینی نامتقارنه در صورتی که اون ورم بخوابه بینی کاملا کج میشه. بچه ببنید دوست منم همزمان پیشش عمل کرد و بینیش الان پینچ شده از یه طرف فرو رفتگی داره کاملا، و همه ی مریضا بلا استثنا، اگه تو پیجش دقت کنید اونایی که با گچ گذاشته و بخیه شون مشخصه متوجه میشید همه شون بالا پایینه سوراخهای بینی، اصلا این قدر کج میشه بینیتون که آخرین جایی که دقت میکنید، سوراخ بینی. لطفا رفتید مطب دقت کنید که بینی ها قشنگ رو به یه ورمه به مریضا شم بگی میگن ورمه. در صورتی که ورم نیست و واقعا کجه لطفا گولشو نخورید.