2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر فقط دکتر بصام. اخلاق ۲۰ ادب ۲۰ کار ۲۰ تخصص ۲۰ پاسخگویی بعد از عمل ۲۰ هزینه مشاوره و کارای بعد ا ...

عزیزم منم ۸ بهمن با بصام عمل دارم دقیقا مشخصات بینی شما مثل منه الان راضی هستین از عملتون میشه راهنماییم کنید.

من ۸ بهمن وقت عمل با دکتر بصام دارم  چطور دکتری هستش لطفا راهنمایی کنید

من یک شنبه وقت مشاوره ازشون گرفتم دوست خودم پیششون عمل کرد خیلی خوب شده اما میخوام برم خودم هم از نزدیک ببینم تا خیالم راحت بشه من بین بصام حجت جهانیان موندم

دکتر فقط دکتر بصام. اخلاق ۲۰ ادب ۲۰ کار ۲۰ تخصص ۲۰ پاسخگویی بعد از عمل ۲۰ هزینه مشاوره و کارای بعد ا ...

میشه عکس قبل و بعد عملتون رو بفرستین ممنون میشم خیلی استرس دارم دقیقا بینی شما مثل منه 

سلام عزیزم من گذاشته بودم الان زمستونه زیاد استفاده نکن.پوست خشک میکنه و چروک میندازه اگر جای جوشا ...

سلام عزیزم چقد خوب که اطلاعات پرباری داری و با بقیه به اشتراک میذاری🌹 برای جوش های سرسیاه بدون دارو و.. چه روشی پیشنهاد میکنید از این برچسبها هم نمیخوام استفاده کنم چون پوستو با فشار میکنه برای بعد از عمل خوب نیست من شش ماهه عمل کردم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
کپیش کردم برات خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حم ...

الان خوندم عزیزم جواب سوالمو انگار جلوتر دادین 😁  مرسی از توضیحات مفیدت انشالله همیشه سلامت باشی⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
سلام دوستان نظرات مربوط به دکتر شهریار یحیوی رو تو چه صفحاتی می تونم پیدا کنم؟

من سال ٩١ بادكتر شهريار يحيوي عمل كردم اصلا راضي نيستم 

تروخدا نرو پيشش 

من الان دنبال ترميم هستم 

اصلا دكتر خوبي نيست

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین