2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095400 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بینیم خیلی مشکل داشت تازه انحراف تیغه هم داشتم پیش دکتر الهام یعقوبی عمل کردم متخصص گوش و حلق و بینیه.قبلا تهران بوده الان اومدن گرگان.کارش حرف نداره.من و چند تا دوستام عمل کردیم خیلی راضیم.نفسمم خوب شده.پیجش اینستا میزارم و شمارشو ببینین.۰۹۰۱۲۳۱۲۴۳۴/017۳۲۳۴۵۶۱۷

elham_yaghoubi_entقیمتاشونم عالیه به نسبت بقیه

مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

خانمی ببخشید من میخواستم پیش دکتر غلامرضا احمدی بینیم رو عمل کنم گفته بودید که مطبش زیاد رفتید میشه نظرتتون رو راجع به کارهاش بدید؟ مرسی گلم

خدایا گره از زبانم بگشا 

دوستان شما برای عمل بینی براتون تامپون گذاشتن یا اسپلینت داخل بینی دکتر به من گفت در آوردن اسپلینت داخل بینی خیلی دردش بیشتر از تامپون هست می خواستم بدون کسی اسپلینت داخلی گذاشته و آیا در آوردنش خیلی درد داره 

دو هفته... به نظر‌ من دو هفته زوده واسه نظر دادن برای همین من‌فقط‌ فعلا مطب گردی هام و گذاشتم... ولی ...

حرير جون امكان داره بعد چند وقت باز هم ميزان رضايت از دكترتون رو بيان كنيد؟ 

ايشون جزو گزينه هاي منم هست اما تا حالا باهاشون مشاوره نشدم

و اينكه دكتر بيشتر بيني گوشتي كار ميكنن يا استخواني؟

سلام دوستان میشه نظرتون رو راجب دکتر علی محمدخانی بگین ؟

واینکه من یه بینی نیمه فانتزی نزدیک به طبیعی میخوام با یه قدس کوچیک میشه لطف کنین کمک کنین بگین دکترا اینجور عمل میکنن؟

مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

سلام عزیزم شما اخر پیش کی عمل کردید؟نتیجه مطبگردیتون چیشد؟؟

بالاخره براتون تامپون گذاشتن یا نه

تامپون میذارن عزیزم تو مطب گردیم‌گفتم و البته اسپلینت داخلی هم میذارن که باید سه هفته داخل بینی باشه که من‌هفته ی دیگه در‌‌میارم و از یکی از‌‌مریض ها پرسیدم گفت درد نداره و چندشه یکم فقط. خود تامپون هم‌ دیگه دکتر ها بیشترهاشون چرب میذارن داخل بینی و زیاد درد اذیت کننده ای نداره ... ولی حتما هفته ی دیگه اسپلینت داخلیمو دراوردم بهت میگم که درد داشت یا نه

حرير جون امكان داره بعد چند وقت باز هم ميزان رضايت از دكترتون رو بيان كنيد؟  ايشون جزو گزينه ه ...

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوشتی اومده بود که نسبتا خوب عمل شده بود ولی گفت دکتر اول نمیخواست که عمل کنه و من اصرار کردم که قبول کردن.

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوش ...

ممنونم ازت🌹

مرسي براي شرح كامل مطب گردي و توضيحاتي كه در مورد  دكتر بيان كرديد

حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوش ...

عزیزم منم بینیم گوشتی ، به نظرتون دکتر موحدی خوب عمل میکنه ،یک ماه دنبال دکتر خوبم ، با اینکه نمونه کارهای دکتر رو ندیدم اما نطرات مثبت زیاد داشته