2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

دترت کی بوده؟ بابا یه بار می خوای عمل کنی برو پیش بهترین دکتر تا برات عمل کنه عاخه چه کاریه من پیش فرشته عبدالمطلبی عمل کردم قبلشم خیلی خوب تحقیق کردم قشنگ نمونه کاراشو چندتا از بیماراشو دیدم از نزدیک و بعد رفتم عمل کردم الانم خیلی راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم بینیم گوشتی ، به نظرتون دکتر موحدی خوب عمل میکنه ،یک ماه دنبال دکتر خوبم ، با اینکه نمونه ...

راستش من یه نمونه ی گوشتی دیدم که قابل قبول بود.البته  ۲ ماه بود عمل کرده و ورم داشت. باهاش مشاوره شدی ؟ چون معمولا میگه که عملت ارزش داره یا نه ... چون خودم هنوز مدت زیادی نیس نمیتونم مطمئن بهت نظر بدم . ولی اگه بخوای این سری که میرم مطب اگه نمونه گوشتی دیدم دقت میکنم و خبرش و میدم. من برای خودم به طور کلی فعلا راضیم.

راستش من یه نمونه ی گوشتی دیدم که قابل قبول بود.البته  ۲ ماه بود عمل کرده و ورم داشت. باهاش مشا ...

هزینه عملتون با کلینیک چقدر شد؟ 

من نیمه گوشتی دماغم

ممنون میشم رفتید نمونه های دماغ گوشتی هم ببینید

خداخیرتون بده انقد کامل توضیح دادین و راهنمایی کردین الان راضی هستید از عملتون؟ بینی گوشتیم خوب درم ...

سلام من امروز رفتم پیش دکتر مشاوره

دکتر خوش اخلاقیه 

اما بینی منو گفت گوشتی و پوست زخیم خیلی تغییر نمیکنه 

فعلا منصرف شدم باهاشون عمل کنم 

اما از چند نفر که اونجا بودن از کار دکتر خیلی راضی بودن 

گفتن دماغ ما مشکل دار بوده دکتر خوب عمل کرده 

کلا دکتر دماغ هایی که مشکل دارن رو عمل میکنه 

هزینه هم گفت ۱۶ میشه 

خداخیرتون بده انقد کامل توضیح دادین و راهنمایی کردین الان راضی هستید از عملتون؟ بینی گوشتیم خوب درم ...

خواهش می‌کنم عزیزم کاری‌ نکردم. راستش گوشتی یکی دیدیم که نسبتا خوب بود و راضی بود. راجع به پولکی بودنشون هم زیاد نمیتونم نظر بدم ولی مثلا همون فردی که کل بینیش گوشتی بود و دکتر نمیخواست عمل کنه‌چون میگفت با توجه به گوشتی بودنش و تغییر صورتش خیلی نمیرزه که عمل کنه ولی خود اون فرد اصرار کرده بود که دکتر قبول کردن. حالا باز اگه تونستی خودت مشاوره بری بهتر میتونی ارزیابی کنی.

عزیزم من امروز رفتم مشاوره  دکتر گفت تغییر چندانی نمیکنی

اا عجب ‌‌‌.... اگه واقعا خیلی دوست داری عمل کنی حتما برو دکتری که بهت انگیزه و امید بده چون این موضوع خیلی مهمه. امیدوارم اون چیزی که برات بهترینه رخ بده

سلام  منم شیرازم و قصد عمل دارم عمل بینی گوشتی کدوم دکتر پیشنهاد میدید ؟ دکتر افشین باقری در ...

سلام ...عزیزم من بینیم استخوانی بود برا همین اطلاعی ندارم....اسمشونو نشنیدم البته من زیاد  تحقیق نکردم 

_بزار دیگه ....+بدو .           _خوشگلی ....+ای بد نیستی ...........وقتی بین این دو کامنت عکسی نمیبینی