در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من بینیم خیلی مشکل داشت تازه انحراف تیغه هم داشتم پیش دکتر الهام یعقوبی عمل کردم متخصص گوش و حلق و بینیه.قبلا تهران بوده الان اومدن گرگان.کارش حرف نداره.من و چند تا دوستام عمل کردیم خیلی راضیم.نفسمم خوب شده.پیجش اینستا میزارم و شمارشو ببینین.۰۹۰۱۲۳۱۲۴۳۴/017۳۲۳۴۵۶۱۷
بچه ها بینی من گوشتی بود پنج سال پیش عمل کردم زیاد تغییر نکردم هنوزم بزرگه .بهترین کسی که میتونه گوشتی رو جمع کنه به نظرتون کیه به جز شیروانی . به نظرتون شیرزادگان خوبه یا نجفی
دوستان شما برای عمل بینی براتون تامپون گذاشتن یا اسپلینت داخل بینی دکتر به من گفت در آوردن اسپلینت داخل بینی خیلی دردش بیشتر از تامپون هست می خواستم بدون کسی اسپلینت داخلی گذاشته و آیا در آوردنش خیلی درد داره
تامپون میذارن عزیزم تو مطب گردیمگفتم و البته اسپلینت داخلی هم میذارن که باید سه هفته داخل بینی باشه که منهفته ی دیگه درمیارم و از یکی ازمریض ها پرسیدم گفت درد نداره و چندشه یکم فقط. خود تامپون هم دیگه دکتر ها بیشترهاشون چرب میذارن داخل بینی و زیاد درد اذیت کننده ای نداره ... ولی حتما هفته ی دیگه اسپلینت داخلیمو دراوردم بهت میگم که درد داشت یا نه
حرير جون امكان داره بعد چند وقت باز هم ميزان رضايت از دكترتون رو بيان كنيد؟ ايشون جزو گزينه ه ...
حتما عزیزم بهت میگم ... راستش من هم گوشتی دیدم هم استخوانی ... ولی بیشتر استخوانی دیدم و مثلا یه گوشتی اومده بود که نسبتا خوب عمل شده بود ولی گفت دکتر اول نمیخواست که عمل کنه و من اصرار کردم که قبول کردن.