2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلااام بچه ها  من بعد از دوماه که چسب زدم دو روزه که دیگه چسب نمیزنم ببنیم خیلی باد داره طبیعی ...

سلام. بعد از یکی دو هفته که از نزدن چسب بگذره ورم بینی کم میشه ولی در کل ورم بینی یک سال طول میکشه تا فروکش کنه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو هفته عمل کردم رو چسب زدن استرس دارم چون مطب نمیرم خودم میزنم

استرس واسه چی؟ منم از اول خودم چسب زدم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام. بعد از یکی دو هفته که از نزدن چسب بگذره ورم بینی کم میشه ولی در کل ورم بینی یک سال طول میکشه ت ...

ممنون عزیزم🌷🌷

احتیاجی نیست شبها بزنم ؟تاثیری توزودتر کم شدن ورم داره؟

چون دکترم گفت نمیخواد بزنی اگر خواستی بزنی فقط رو تیغه رو بزن چسب یو رو نزن 

دو هفته عمل کردم رو چسب زدن استرس دارم چون مطب نمیرم خودم میزنم

میخوای یه بار بزن برو مطب ببینه درست زدی یا نه 

بعد دیگه خیالت راحت میشه 

یا موقعی که برای خودتو میزنه فیلم بگیر از چسب زدن

دوستان من دو ساله دارم تحقیق می کنم بین دکتر نادریان و فتح سامی  دکتر نادریان رو ازش خیلی نار ...

سلام ميشه بگين كسايي كه از دكتر نادريان ناراضي بودن در چه موردي بود نارضايتيشون؟؟؟؟

سلام دوستان

مرسي از همه ي كسايي كه لطف داشتن

و نتونستم متاسفانه خوب جواب بدم 

من ٥ شهريور عمل كردم 

صبح ساعت ٧ كلينيك بودم و ٨ رفتم داخل و١١ تو بخش بودم

١٢ هم مرخصم كردم

بعد عمل خيلي خوب به هوش اومدم ، بالا نياوردم ، سرگيجه هم نداشتم كلا همه چي خوب بود

ولي شب عمل ورمم فوق العاده زياد شد

روز بعد از ورم و كبودي زياد چشام كلا بسته بود و جايي و نميديد 

از روز سوم كاهش ورم داشتم و امروز كه روز چهارم باشه خيلي بهتر شده 

تا اينجا هنوز تو مرحله ي چرا اينكارو كردم هستم😂😂😂

من درد خيلي زيادي هم داشتم كه ميتونم بگم اصلا مسكن جواب نميداد

يه جورايي خيلي اذيت شدم ، و اينم بگم كه كلا من بدنم خيلي بد ورمه و زود كبود ميشه

به طور كلي بگم از روند جراحي راضي بودم ، تيم دكتر خيلي خوب و مهربون بودن ، كلينيك هم خيلي خوب بود ، خود دكتر از همون اول مياد بالاسرت و ازت ميپرسه كه چيكار كنيم برات !!!!!

فعلا كه رضايت و نارضايت بودن و تا سال ديكه اين موقع چيزي نميتونم بگم 🙈🙈 

اميدوارم اين يه هفته ي اول زود بگذره و منم از اين سنگيني و درد راحت بشم 🥺🥺🥺🥺

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام دوستان...38 روزه عمل کردم و سمت راست پره ی بینی ام بزرگتره از سمت چپه ...دکتر گفت ورمه و میره و درست میشه ولی خیلی ازار دهنده اس و استرس اوره که نکنه همینجوری بمونه ...سوراخهای بینی از پایین تقریبا فرقی ندارند فقط این بظاهر ورم که باعث شده گردی یک سوراخ بسمت بیرون بزرگتر باشه باعث تفاوت دو طرف پره ها بشه ...کسی تجربه ای داره ...از روز اول که چسب زدم بینی ام تغییراتش زیاد بوده و بهتر شده ولی هنوز اون عدم تقارن دو طرف محسوسه 

چیکار کنم 

؟؟راهکاری راه حلی داره؟

سلام دوستان...38 روزه عمل کردم و سمت راست پره ی بینی ام بزرگتره از سمت چپه ...دکتر گفت ورمه و میره و ...

سلام 

من حدودا تا۵۰ روز بعد از عملم مشکل شما رو داشتم ولی برطرف شد راهکار خاصی نداره فقط صبر داشته باشید

سلام به همگی

من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی دردناک بود و هم اینکه هنوزم گیجم و تعادل ندارم و همش تو رختخوابم

کبودیام خیلی کم و فقط یکم زیر چشمام بود که از بین رفت 

ورمم هم خیلی زیاد نبود ولی خب زیر چشام و نوک بینیم هنوز ورم دارن

کشیدن تامپون اصلا درد نداشت و یه حس سوزش خیلی کم داشتم فقط که اونم به ثانیه نکشیده برطرف شد

سه روز گذشته چند تا اتفاق خنده دار برام تعریف کردن که مثلا روحیم خوب بشه و بخندم و منم با اینکه سعی کردم صورتمو نگه دارم ، متاسفانه خندیدم و الان همش عذاب وجدان دارم که نکنه بینیم بد فرم و پهن بشه یا بخیه هام کش بیارن 

دو بار هم خون و مایعاتی که خورده بودم رو پشت سر هم و به مدت طولانی بالا آوردم سه شب پیش و این منو بیشتر نگران کرده که نکنه بینیم خراب بشه 😔

خواهش میکنم کسایی که بینیشونو عمل کردن و تجربه دارن بهم بگن واقعا اون استفراغا و خنده ها بینیمو خراب میکنع ؟ و گیجیم برطرف میشه ؟

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد