2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095482 بازدید | 66696 پست
سلام به همگی من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی درد ...

یه سوال دیگه هم ‌دارم 

من تا روز چهارم فقط سوپ میکس شده و آبمیوه و شیر موز و اب هویج میخوردم ولی از روز پنجم دارم نون کوچولو میذارم تو دهنم و با سوپم میخورم و میجوم

این جویدنه ایراد نداره ؟

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
سلام بچه ها حالتون خوبه؟ من خیلی دنبال دکتر گشتم تحقیق کردم اصلا یه دکتر که بتونی اعتماد کنی نیست، ...

برو رجايي به نظرم براي اين مشكلات بينيت اين دكتر خوب باشه.يه مشاوره برو ببين اصلا عملت ميكنه و حرفاشو گوش كن معمولا مشاوره هاش خيلي خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان مرسي از همه ي كسايي كه لطف داشتن و نتونستم متاسفانه خوب جواب بدم  من ٥ شهريور عم ...

سلام مبارک باشه عزیزم

برای دردت شیاف دیکلوفناک بزار 

منم درد زیاد داشتم مخصوصا دندونام شیاف خوب بود برام 

سلام به همگی من یک هفتست عمل کردم ، عمل بینی برخلاف گفته بقبه که میگن درد ندارن برای من هم خیلی درد ...

سلام مبارک باشه عزیزم

تا ۳ هفته میگن خنده قهقهه نزنین 

اما ایرادی نداره من به دکتر میگفتم خیلی میخندم میگفت اگه دماغ میخواد به خاطر این خنده و جویدن و.. خراب شه بزار همین الان خراب شه پس

واسه خوردنم مساله ایی نیست فقط چیزای سفت مثل ته دیگ 

پسته هویج این طور چیزا نخور  

استرس واسه چی؟ منم از اول خودم چسب زدم

ربکا جان شما همچنان از عملتون راضی هستید؟ دکتر ابیانه انحراف رو میتونه درست کنه؟ میترسم بعد یکسال برگرده

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

به به آتنا جون مبارکه

هر بدنی واقعا به درد و عمل متفاوت واکنش نشون میده

نههه یکسال که دلمون آب میشع ولی خب چندماه دیگه بیا یک گزارش از مماخت بده لطفا 😁

من احساس میکنم تو پیح دکتر کامیابی ایشون در عملای اخیرش متبحر شدع و بهتر عمل میکنه 😊

سلام دوستان میشه لطفا منوهم راهنمایی کنین 

الان۷ماهه بینیمو عمل کردم خیییییلییییی ناراضیم اصن اونجوری که میخواستم نشده 😭😭😭 

بخدا افسردگی گرفتم بعد اینهمه سال تونستم پول جم کنم اینجوری شد الان میخوام ترمیم کنم میشه یه دکترخوب معرفی کنین

سلام دوستان میشه لطفا منوهم راهنمایی کنین  الان۷ماهه بینیمو عمل کردم خیییییلییییی ناراضیم اصن ...

بزار یکسال بشه ورما کامل بخوابه، تا جایی که من میدونم زیر یکسال ترمیم نمیکنن

دکتر کی بود؟ مشکلت الان چیه؟ پره نامتقارن بزرگی بینی میتونه بخاطر ورم باشه

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

ورم نیس خانومی دکترم هروقت میگفتم همینو میگفت ولی اصن فرقی نکرده بینی من شکسته بود و تیغش پهن شده بود من گفتم جم بشه و یه قوس خیلی ملایم وتیغه ش صاف و باریک بشه ولی انگار نه انگار بدتر چال شده😔😔😔

دکتر علوی، دکتر حسنانی

عکس و ببین واقعا میشه کاری کرد؟؟میخوام کلا ایندفه یجوردیگه عمل کنم میخوام نیمه فانتزی بشه ایا این دکترا کارشون خوبه و اینکه اصن بهم میاد نیمه فانتزی نظربدین صورتم یکم ظریفه