2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

من دماغمم استخوانی هست

دکتر علی محمد خانی خوبه؟

لطفا راهنماییم کنید 

ده سال می‌خوام عمل کنم هی پشیمون میشم 

الان دیگه تصمیم دارم عمل کنم ولی چه دکتری

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دماغمم استخوانی هست دکتر علی محمد خانی خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید  ده سال می‌خوام عمل کنم ...

من شنیدم که خیلی خوبه مثل اینکه کسایی که باهاش عمل کردن راضین‌ ... فقط برو از نزدیک ببین کاراشو

چون خودم انتخابم بود ولی بعدش دیدم عملاش به سلیقه خودم نمیخوره

سلام  کسی هست بینیش گوشتی باشه تازگیا عمل کرده باشه؟؟؟ دکتر برای بینی گوشتی خوب به جز نادریان ...

دوست من گوشتی بود آذر 98 با ایلخانی عمل کرد الان واقعا بینیش جمع شده و نیمه فانتزی قوس داره از تنفس و ایناام راضیه

فقط کوتاه شده که خودشم دوس داره

کلا انگار کارای ایلخانی یکم کوتاه میشه اگه بینی کشیده دوس داشته باشین خوب نیس

من شنیدم که خیلی خوبه مثل اینکه کسایی که باهاش عمل کردن راضین‌ ... فقط برو از نزدیک ببین کاراشو چون ...

یعنی عمل‌اش چطوریه ؟

سلیقه شما چیه ؟

ببخشید البته

من دماغمم استخوانی هست دکتر علی محمد خانی خوبه؟ لطفا راهنماییم کنید  ده سال می‌خوام عمل کنم ...

اکثرا دماغای استخوانی خوب در میان اما سعی کن بگی زیاد فانتزیش نکنه چون بعد پشیمون میشی بگو طبیعی یا نیمه فانتزی البته بازم نظر خودت مهم تره

سلام...من پیش دکتر آصفی ممیخوام برم شیراز نظرتون چیه؟

من شیرازیم تعریف پوستچی دستغیب و اصفی رو زیاد میکنن اما هزینه هاشونم بالاست من خودم میخوام پیش پریاوی گچیاران برم عمل کنم شما میشناسین کاراشو دیدین ؟ 

اکثرا دماغای استخوانی خوب در میان اما سعی کن بگی زیاد فانتزیش نکنه چون بعد پشیمون میشی بگو طبیعی یا ...

خیلی ممنونم 

حتما