در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
خیلی ممنونم ...این ورمای چشمم تا کی هستن؟یعنی تا پقد باید ب زور ببینم
من خودم چشمام ورم نکرد کلا ورم و کبودی صورتم نداشت فقط بینیم ورم داشت و داره همچنان.ولی خواهرم خیلی بدجور ورم داشت اصلا چشماش باز نبود حدودا ده روز طول کشید تا پف چشماش رفت.ورم صورتش هم ۳هفته تقریبا بود.
شایلین میدونم ک حالا حالا ها هست...ولی چشمامم انقد باید ورم داشته باشه؟؟من خیلیا رو دیدم حداقل چشماش ...
بعضیا ورمشون زیاده .... خواهر من وقتی با سامی عمل کرد بقدری ورم داشت که چشماش دوتا خط شده بود و گوشه چشماش چرک میومد... نمیخوام نگرانت کنم چون چیز مهمی نبود و خوب شد ولی یک هفته اول ورمش عجیب بود! اما مایعات زیاد میخورد، خیلی زیاد و سریع ورم فروکش کرد توی یک هفته..
موقت هست ولی عوارض نداره اگر توسط پزشک ماهر انجام بشه تنها عارضه ای که داره اینه که شما اکه بخواین بعد ها عمل کنید کار جراح سخت تر خواهد بود به علت تغییرات بافتی
عزیزم من تاکید داشتم که پیش رجایی برید. نه برای عمل؛ فقط برای شنیدن نظر. رجایی ادم ریسک گریزی هست. ...
سلام . شما قبلا اشاره کرده بودین دلیل اینکه دکتر سامی رو واسه عمل انتخاب نکردین این بود که دماغتون کم کاره و فرمودین مثه این میمونه بخوای بنزو به عنوان تاکسی استفاده کنی ، ولی تو این متن گغتین دلیلش این بود ترسیدین سامی بینیتونو کوفته ای کنه .. لطفا شفاف سازی کنید . من سامیو مد نظر داشتم دو دل شدم