2777
2789
عنوان

موهاتون رنگه؟ یا موی خودتون؟

304 بازدید | 34 پست

انقد دوس دارم‌ موهامو رنگ‌ کنم مامانم میگه ازدواج کردی مگهه موهای خودم‌ مشکی خرماییه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

ازدواج کردم، موهام رنگ نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج رنگ کردم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
رنگ نیست مجردم هیچ وقتم دوس ندارم رنگ کنم

چرا ؟ من چرا انقد دوس دارم اخه انگار چیه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼

سالهاست ازدواج کردم بچه دار شدم هرگز مو‌ رنگ نکردم

طبیعی رو بیشتر دوست دارم

دلم تنوع خواسته بافت دندون موشی با موی اضافه فول کاور زدم یک ماه مونده باز کردم

شما هم میتونی امتحان کنی بافت فول کاور رو

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍