2777
2789
عنوان

موهاتون رنگه؟ یا موی خودتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست

متاهلم موهام مشکی خرمایی تو یه نظر سنجی دیدم مردا موی مشکی بیشتر می‌پسندند 

از اون طرف هم سن و سال رو کم نشون میده و واقعا حیف نیست تا وقتی سفید ندارم از رنگ خودشون استفاده نکنم تصورم اینه رنگ یه جور کاور برای موهای سفیده

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

۸ساله ازدواج کردم.تاحالا رنگ‌نکردم.موهام خرماییه دوستندارم رنگ‌کنم عاشق رنگشونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رنگ میکنم متاهلم 

مجردم بودم رنگ کردم دوبار

ولی اگه موهام زود سفید نمیشد هرگز رنگ نمیکردم از 15 سالگی سفیدی مو داشتم ...موهام فوق العاده براق و خوش رنگه طبیعیش ولی حیف زیاد سفید دارم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
2790
2778
2791
2779
2792