2789
عنوان

مادرشوهر

316 بازدید | 12 پست

خانوما من تو عقدم احساس میکنم شوهرم دوسم نداره هرکاری میکنن مادرشپدرش چیزی بهشون نمیگن از بی احترامی گرفته تا به خودم میگن پشتم حرف میزنن ولی بهشون چیزی نمیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همچین حسی از اولش داشتم شما احترامت بزار سنگین باش

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

معلومه که نمیگه 

عزیزممممم اصلا انتظار نداشته باش چیزی بگه 

یک در هزار پشت زنشون در بیان 

تا از بچه ننگی در نیاد پشتت نمیگیده مردا تا عقد میکنند تازه یادشون میافته مادر دارند و نافشون تازه وصل میشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

منم نامزدم عاشق مامانشه

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

توی عقد زیاد نرو و بیا نزار روشون تو روت باز بشه 

توی دسترس شوهرت هم نباش تا وقتی راحت بدستت میاره و میدوییی پیشش براش ارزشی نداری بزار برات کمی بدوه  تا حالش جا بیاد و بدونه ارزش و شخصیت داری و هر کسی حق نداره چیزی بهت بگه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

اکثرا همینه خودت جواب بده 

منکه دیدم از شوهرم چیزی درنمیاد اگه دلشون بشکنه چی بزرگترن ف مادرمه نمیشه دلشو بشکونم فلان  عممه برام مادری کرده داداش بزرگمه صلاح میخاد ...

ولی قشنگ میتونستن دل منو بشکونن 

خودم دوبار جواب دادم  دیگه جلوم چیزی نمیگن پشتم میگنن از اینور اونور میرسه خبرا

تاپیک قبل رو خوندم،اگر حرفاشون رو همسرت تاثیر نمیذاره، فکر کن دیونه هستن، دفعه ی بعد که کار کردی و همسرت هم بود و دید، جلوی همسرت بگو پس این همه کارو کی میکنه، اگر زنگ بزنی دوتا هم روش میزارن به همسرت میگن