2777
2789

کدوم سریال یا برنامه؟

تلویزیون یا ماهواره؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر قشنگ جم کمدی ساعت 8

سریاله؟صحنه بد نداره؟من همیشه تن و بدنم میلرزه میزنم شبکه های ماهواره😂

زیرخاکی

دورهمی

ساخت ایران

جوکر 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

ی عصر جدید بود ...ک اونم آبکی شده....داوراشم سلیقه ای تشریف دارن

منکه زیرخاکی و نجلا دوست رو دوست دارم

نی نی یارتبعیدم کرده بود....تازه ب وطن برگشته ام...دل هواتونو کرده بود...سلــــــــــــام
ی عصر جدید بود ...ک اونم آبکی شده....داوراشم سلیقه ای تشریف دارن منکه زیرخاکی و نجلا دوست رو دوست د ...

نجلا رو دیدم دیشب

خیلی غمگینه همش راجب جنگ

دوس نداشتم☹

فعلا هیچی فقط امشب شبکه سهند یه برنامه ای بود انگار قرمیزی الما بود اونو دیدم خوب بود (تبریزیم) 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ساخت ایران و جوکر نمایش خانگیه؟

اره

ولی بعضی شبکه های ماهواره هم میدن

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂