2777
2789
وایتکس ک الکیه  ماه پیش من تست کردن مثبت شد بعد پریود شدم

منم‌قبلا انجام دادم  کف میکرد اما کفش  زود میرفت این ماه یه کف سفت سفید بود ۶ ساعت موند چند روز پیش باز امتحان کردم فقط مثل نوشابه ی ذره حباب و تمام  حتی یه ذره بالا نیوند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونه دیگه  باردار بودی اما  ب رحم نچسبیده شاید قطر رحم زیاد بوده یا کم بوده  اشکال ...

باورت میشه رو بارداری اولم کل دنیا میگفتن پسره اون میگفت دختره سنوگرافیه برا خودش.ده تا بچه اورده دیگه تخصص گرفته😁😁😁

هرکسی فرق میکنه میتونه بارداری شیمیایی هم باشه یهو هورمون میره بالا بعد میاد پایین پریود میشی بخدا ...

انشاالله که شما باردار باشی و دامنت سبز بشه😍. من انتظار برام خیلی سخته.اره خودمم حس میکنم بارداری شیمیایی باسه

انشاالله که شما باردار باشی و دامنت سبز بشه😍. من انتظار برام خیلی سخته.اره خودمم حس میکنم بارداری ش ...

برا منم خیلی سخته

امیدوارم هردومونو خدا بهمون بده🙏🙏

عزیزمم انشاالله که حتما بارداری فردا ناشتا یکی بزن خبرشو بده مارکش چی بود؟

مارک این زیموها بود

بدیش اینه بیبی چک ندارم ولی هروقت زدم یا رفتم ازمایش بهتون خبر میدم گلم

الان شما دوتا خط رو میبینید دیگه اره؟؟🥺🥺🥺

ماهبانو جان ماه چندم اقدام هسی؟؟

من برا بچه ی دوم تو اقدامم.ولی چون تنبلی شدید دارم الان پنج ماه دارم دارو میخورم.برا اولی 14ماه طول کشید ببینم این دفه خدا چی برام پیش میاره

من برا بچه ی دوم تو اقدامم.ولی چون تنبلی شدید دارم الان پنج ماه دارم دارو میخورم.برا اولی 14ماه طول ...

ماهبانو جون الان شما تو بیبی چک من دوتا خط رو میبینی؟؟🥺🥺🥺اشکال نداره فاصله خطا زیاد شده تقریبا