2777
2789

مبارکه

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن بی بی چک  بعد از ده دیقه جوابش درست نیس اما بنظر من الکی نثبت نمیشه  فردا باز ی دونه ...

منم این اعتقادو داشتم ولی این ماه سه بی بی چک مارک مختلفم بعد پنج دیقه مثبت شد بعد یه هفته پریود شدم

منم این اعتقادو داشتم ولی این ماه سه بی بی چک مارک مختلفم بعد پنج دیقه مثبت شد بعد یه هفته پریود شدم

ببین گلم  احتمالا  لقاح صورت گرفته اما  لانه گزینی نشده  لقاح ک میشه بتا میره بالا اما  تخمک ک میرسه ب  رحم  لانه گزینی نمیتونه بکنه و پری میشیم 

ببین گلم  احتمالا  لقاح صورت گرفته اما  لانه گزینی نشده  لقاح ک میشه بتا میره با ...

من به هیچ کس نگفتم مامان بزرگم منو دیده بود میگفت بارداری واقعا هم حالت بارداری داشتم ولی اینجوری شد😔😔😔

من به هیچ کس نگفتم مامان بزرگم منو دیده بود میگفت بارداری واقعا هم حالت بارداری داشتم ولی اینجوری شد ...

همونه دیگه  باردار بودی اما  ب رحم نچسبیده شاید قطر رحم زیاد بوده یا کم بوده 

اشکال نداره دفعه بعد ان شالله 

مادر  بزرگت کجاس منو هم ببینه  بخدا منم  قیافم شبیه بارداراست یه مادر بزرگ کم دارم بگه  از روی چی فهمیده بود؟ 

بنظرم مثبته حتی اگر بعد دوساعتم اینجوری شده باشه احتمال مثبت بودن زیاده

نه دوساعت نشد

نمیخواسم شوهرم بفهمه چون هرسری ک میزنم و منفی میشه کلی گریه میکنم دعوام میکنه میگه نزن

تا رفت بیرون دویدم زدم و تا اومد انداختم تو کشو حدود نیم ساعت بعدش رفتم تو اتاق گفتم بذار یه نگاه بهش بندازم دیدم اینطوریه

دوساعت نبود اصلا

حالا نمیدونم این هاله هس

پخش شده 

چطوریه🥺

ولی امروز روز ششمه ک پریود نشدم

درد سینه هرسری قبل پریودام داشتم اینسری ندارم

و درد زیر شکم هم دارم گاهی

ک هیچ موقع این حس رو نداشتم

هرکسی فرق میکنه

میتونه بارداری شیمیایی هم باشه یهو هورمون میره بالا بعد میاد پایین پریود میشی

بخدا نمدونم چطوریه