2777
2789

خوابم نداره .بیشتر حال و هوای مایکلو کردم هر لحظه ممکنه گریه کنم براش😐💔😭😭😭😭😭

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونه ی دوستامون بودیم بازی میکردیم اومدیم با خواهرم خونه شوهر خواهرم و شوهرم و یه سری بچه ها موندن پسرونه دور هم بازی کنن دیرتر بیان نشستم یکم با خواهرم میحرفم شوهرمم پیام میده که مثلا من ناراحت نشده باشم حالااا میدونه من کاری ندارما خودم گفتم بمون والا اینم رد داده همه مردم از خداسونه زنشون کاریشون نداشته باشه این منو ول نمیکنه 😂😂

چون چشام اینجوریه👀

❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍❤🧡💛💚💙💜🤍
وای انشاالله خوب بشی👩‍❤️‍👩

خوب نمیشه فکر کنم

ارثیه

بایدرعایت کنم

اما خب مگه میشه سرسفره ایی قدری غذا بخوری که سیر نشی و بلند بشی

من امروز بعد از یک هفته سیر دل غذا خوردم و بعدشم کیک تولد خوردم 

قشنگ ترکیدم

الانم دارم خودمو فحش میدم چه کاری بود کردم انقدر خوردم

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
2790
2778
2791