2777
2789
من خواب دیدم شوهرم دوس دختر داره ساعت ۴ بیدارشدم دیگ نخابیدم پوستم دراومد 

واییی منم تقریبا مث خواب تو ببین تعریف کردم...بیدار شدم کلی اعصابم خورد شد 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

سلام، دوست خوبم،خواهر گلم، ببین چه نقشه ای داره؟!؟!😂😂😂😂

نه بابا مدلشه کاری نداره منم کجا میرما منم بهش کار ندارم ولی وقتی اون یجا باشه بدون من هی زنگ میزنه پیام میده اون عذاب وجدان میگیره برعکس منه 🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش شوهرم خوابیده بودم هرچی دستشو میگرفتم بوسش میکردم دستشو میکشید عقب و روش میکرد اونور که خوابش می ...

سلام،

چی بگم دوست من!

من نمیفهمم،آخه چرا؟

واقعا منم دوست دارم فقط دلیل اینارو بشنوم؟؟؟؟

فدات بشم!♥️♥️♥️♥️

انشاالله حاجت روا بشی التماس دعا 

تازه بیدار شدم برم مشغول کار شم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه بابا مدلشه کاری نداره منم کجا میرما منم بهش کار ندارم ولی وقتی اون یجا باشه بدون من هی زنگ میزنه ...

عزیزمی!از اینکه رضایت داری از صمیم قلب خوشحالم،

وای مواظب باش،نکنه داره آمارتو درمیاره نری بالاسرش؟😂😂😂😂😂😂فدای تو♥️♥️♥️♥️

سلام، چی بگم دوست من! من نمیفهمم،آخه چرا؟ واقعا منم دوست دارم فقط دلیل اینارو بشنوم؟؟؟؟ فدات بشم ...

بمیره من راحت شم.بخدا هررر هشب هرر شب بدون استثنا دارم کابوس میبنم تا چشمم رو هم میزارم یکم بخوابم خوابم کوفتم میشه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

عزیزمی!از اینکه رضایت داری از صمیم قلب خوشحالم، وای مواظب باش،نکنه داره آمارتو درمیاره نری بالاسرش؟ ...

قربونت عزیزم دلمممم 

میدونه من بیخیال تر از این حرفام حال این کارا روداشته باشم 😂😂😂😐😐

بمیره من راحت شم.بخدا هررر هشب هرر شب بدون استثنا دارم کابوس میبنم تا چشمم رو هم میزارم یکم بخوابم خ ...

می فهمم چی میگی گلم!

نمی‌دونم واقعا دنبال چی هستن؟

مثال کسی که ماه خودشو نمی بینی دنبال ستاره میگرده برای روشنایی،به همین دلیل گفتم اینارو نمی‌فهمم!

قربونت برم الهی،فکرشو نکن،هر کسی لایقت نبود تو مقصر نیستی که استحقاق نداشته!

راحت بخواب،برات خوابی زیبا و رویایی آرزو میکنم!

دوستت دارم♥️♥️♥️♥️♥️♥️

راستی بهار نوت مبارک عزیزم!🌹🌹🌹🌹🌹

وای انشاالله خوب بشی👩‍❤️‍👩

گلم دخترخاله ام خیلی بهمون تیکه انداخته هم خودش هم مادرش ولی یک ازدواجی کزده بیا وببین شوهرش یه شوهری هس همه چی سنگ تمام گذاشته مریم تورو سپردم به دستان بريده حضرت عباس خدا جوابت رو بده

می فهمم چی میگی گلم! نمی‌دونم واقعا دنبال چی هستن؟ مثال کسی که ماه خودشو نمی بینی دنبال ستاره میگر ...

مرسی عزیزم فدا مهربونیات .سال نو شما هم مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین گل.

من باید پاشم درس بخونم تو این تاریکی و همه خوابن.

گشنمه و حوصله صبحونه درست کردنم ندارم. 😫 فقطم غذای گرم میخواممممم نون و پنیر و عسل و مربا و اینا از گلوم پایین نمیره😑

" comparison is the root of all evil "
قربونت عزیزم دلمممم  میدونه من بیخیال تر از این حرفام حال این کارا روداشته باشم 😂😂😂😐😐

تو عشقی پس!

مواظب خودت باش!

در ضمن در سال جدید آرزو میکنم آینده ای روشنتر و آروم تر از قبل برات رقم بخوره!خوشحالم از اینکه خوشحالی!

عزیزمی،کوه مهربونیت!♥️♥️♥️♥️♥️♥️