پیش شوهرم خوابیده بودم هرچی دستشو میگرفتم بوسش میکردم دستشو میکشید عقب و روش میکرد اونور که خوابش میاد یه دقه بعدش یهو از جاش بلند شد گفت صدای این همسایه میاد چندتاددختر دانشجو هستن در روشون قفل شده بود رفتم براشون باز کردم برم ببینم بازم کمک نمیخوان...منم گفتم خیلی بیشعوری برای من که خوابت میاد برای اونا فوری از خواب میپری...خلاصه که از خواب بیدار شدم الان و زیر لب کلی فوشش دادم ارزوی مرگ کردم براش ..اسی ببخشید اینجا خوابمو گفتم خیلی اعصابم خورد شد دلم میخواد نباشه
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.