هیاهو79 مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 عنوان بی بی چک🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 92 پست بعد از یه سقط و یکسال اقدام بدون جواب وتنبلی تخمدان شدید بنظرتون روش حساب کنم😐یا مثبت کاذبِ🤦 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨ 1401/01/01 | 12:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 بارداری مبارکه😁❤️ ممنون عزیزم تاپیک واسه فروردین ماهه😂 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 خداروشکر که باردار بودی احتمالا الان ماه اخرته بچه تون چیه الان یه هفته وقت دارم زایمان کنم پسره... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
nanayi عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 5559 الان یه هفته وقت دارم زایمان کنم پسره... به سلامتی بیاد بغلت
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 به تاریخ تاپیکش نگاه نکردم فکر کردم برای الانه 🤭😁😁🥴 خودمم تعجب کردم 😂 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
anish_moon عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2065 ممنون عزیزم تاپیک واسه فروردین ماهه😂 عه بچت کوپس😬 🌿💫رفیق!خداحتمایههدفبرایرَنجِت.یهدلیلبرایمُشکلاتِتویهپاداشبرایباایمانبودنتدرنظرداره:)♥️
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 عه بچت کوپس😬 یه هفته وقت داره بیاد😐😂 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 به سلامتی بیاد بغلت ممنون عزیزم🤍♥️ ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 😍خداروشکر.حالم گرفته بود تایپکتو دیدم دلم وا شد صبح یادت رفته تو یه تاپیک بودیم یه هفته وقت دارم زایمان کنم😂تاپیکم واسه فروردین ماهه به روز شده😅 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 زیر ده دقیقه جوابه گلم 🤗 ممنون عزیزم تاپیکم واسه فروردین ماهه الان وقت زایمانمِ😅 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
نازلیییییی_۲ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 17306 ممنون عزیزم تاپیکم واسه فروردین ماهه الان وقت زایمانمِ😅 ان شاءالله به سلامتی فارغ بشیواسه منم دعا کن ده روز دیگه بیبی مثبت ببینم😃😃 خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 ان شاءالله به سلامتی فارغ بشی واسه منم دعا کن ده روز دیگه بیبی مثبت ببینم😃😃 ممنون عزیزم دعا کن دردام شروع بشه،🥴انشالله همین ماه مامان بشی🤍 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2311 ممنون عزیزم تاپیکم واسه فروردین ماهه الان وقت زایمانمِ😅 🥳😁پس به سلامتی انشالله تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 🥳😁پس به سلامتی انشالله قربونت🥰♥️ ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
عمه_نی_نی_یار عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1302 صبح یادت رفته تو یه تاپیک بودیم یه هفته وقت دارم زایمان کنم😂تاپیکم واسه فروردین ماهه به روز شده😅 🤣🤣🤣😍😍😍وااای چقد خوشحالتر شدم خداروشکر
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14737 🤣🤣🤣😍😍😍وااای چقد خوشحالتر شدم خداروشکر عزیزم😂😂😂😂 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨