2777
2789
عنوان

بی بی چک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 91 پست
چطوری عمل نشد با دارو رفع شد؟

والا نمیدونم دقیق ولی رفت بیمارستان فوری هم مرخص شد اصلا عمل نشد...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انشالله عزیزم  واسم دعا کن این یکی و دیگه سالم بغل بگیرم😢

چشم توام برامن دعا کن😊

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم توام برامن دعا کن😊

حتما عزیزم🤍🤲

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مهم آزمایش خونه...منم تنبلی داشتم دقیقا همینجوری حاله انداخت،یادش بخیر چقدر استرس داشتم قبل تست زدن ...

دقیقا

منم با چه استرسی ماه آخری بی بی زدم 

مثبت شد گریم گرف به جای اینکه بخندم

میخواستم بی بی چکو نگه دارم ولی دو هفته بعد افتادم به خونریزی..فک کردم رد میشه با ناراحتی انداختمش دور

ولی خب مونده فعلا😅

سلام خوبی زایمان کردی 

نه😂

ممنون عزیزم یعنی باور کنم دیگه به شوهرم بگم؟

زیر ده دقیقه جوابه گلم 🤗

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
مبارکه به این پررنگی جای تردید نیست حتما بارداری عزیزم 

بچش میخواد به دنیا بیاد😂😂😂😂

تاپیک برا عیده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید