2777
2789
عنوان

بی بی چک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 91 پست
منم بعد دوتاسقط باردارشدم🙃 وقتی دیروز صدای قلبشو شنیدم روابرابودم

ای جانم 😍 خدا حفظش کنه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید
منم بعد دوتاسقط باردارشدم🙃 وقتی شنبه صدای قلبشو شنیدم روابرابودم

یعنی میشه منم صدای قلب شو بشنوم 

آخه قبلی و موقع nt رفتم ضربان نداشت میخواستم بمیرم😢

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مبارکه عزیزم 😍 علائم داشتی ؟

نه والا خونه تکونی شدید داشتما مبل جابه جا کردم فرش و چی حتی کار ساختمونی هم داشتیم اصلا تعجب میکنم چرا چیزی نشده😐فقط شب موعدم حالت تهوع شدید گرفتم دیشبم سمت راس دلم تیر میکشید.....همین

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ممنون عزیزم یعنی باور کنم دیگه به شوهرم بگم؟

مبارکه عزیزم انشالا که مثبته منم تابستون سقط داشتم الانم دوباره بی بی چکم مثبت شده ولی همش لکه بینی دارم ازمایش بتا دادم خارج رحمی شد انقد حالم خرابه که نگو تکلیفم روشن نیست میترسم برم اتاق عمل شکمم باز کنن😭😭😭

هیچ
یعنی میشه منم صدای قلب شو بشنوم  آخه قبلی و موقع nt رفتم ضربان نداشت میخواستم بمیرم😢

انشالله خدا معجزشو به توام نشون بده قربون خدا برممم

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
مبارکه عزیزم انشالا که مثبته منم تابستون سقط داشتم الانم دوباره بی بی چکم مثبت شده ولی همش لکه بینی ...

من فک میکنم مثبت کاذب باشه چون ماه های قبلم اینجوری بودم حتی ۱۵روزم از موعدم گذشته ولی پریود شدم الان میترسم بگم بازم ناراحت بشه.....

بتات چنده مگه؟

من بارداری قبلیم یه روز بعد موعد ۱۰۰۰بود

انشالله خدا معجزشو به توام نشون بده قربون خدا برممم

انشالله عزیزم 

واسم دعا کن این یکی و دیگه سالم بغل بگیرم😢

نه والا خونه تکونی شدید داشتما مبل جابه جا کردم فرش و چی حتی کار ساختمونی هم داشتیم اصلا تعجب میکنم ...

وای باز خداروشکر چیزی نشده ، منم اقدامم کلی خونه تکونی کردم ولی همش برا وقتی بود که مطمئن بودم باردار نیستم ، مثلا روزهای آخر پریودی و دو سه روز بعد از پریودی که مطمئن بودم باردار نیستم کارهای سخت رو انجام دادم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید
۲۳ از دادم ۹۶ بود بعد شد ۱۴۴

من خالم خارج از رحمی بود رفت بیمارستان ولی عمل نشد انشالله واسه تو هم چیزی نیست....

منم سقط قبلیم بتا نزدیک ده هزار بود ولی قلبش تشکیل نشده یود

نه واسه من قلب داشت واسه nt رفتم گفتن ضربان نداره😓

فدات 🥰

تنت سالم عزیزم 💞

بیشتر ببینید