نه والا خونه تکونی شدید داشتما مبل جابه جا کردم فرش و چی حتی کار ساختمونی هم داشتیم اصلا تعجب میکنم چرا چیزی نشده😐فقط شب موعدم حالت تهوع شدید گرفتم دیشبم سمت راس دلم تیر میکشید.....همین
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
مبارکه عزیزم انشالا که مثبته منم تابستون سقط داشتم الانم دوباره بی بی چکم مثبت شده ولی همش لکه بینی دارم ازمایش بتا دادم خارج رحمی شد انقد حالم خرابه که نگو تکلیفم روشن نیست میترسم برم اتاق عمل شکمم باز کنن😭😭😭
نه والا خونه تکونی شدید داشتما مبل جابه جا کردم فرش و چی حتی کار ساختمونی هم داشتیم اصلا تعجب میکنم ...
وای باز خداروشکر چیزی نشده ، منم اقدامم کلی خونه تکونی کردم ولی همش برا وقتی بود که مطمئن بودم باردار نیستم ، مثلا روزهای آخر پریودی و دو سه روز بعد از پریودی که مطمئن بودم باردار نیستم کارهای سخت رو انجام دادم
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞