2777
2789
عنوان

بی بی چک🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 91 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم زایمان کردی ؟درخواست دوستی فرستادم  قبول کن .منم فردا میرم بستری بشم

والا هنوز که خبری نیست فردا میرم معاینه بشم 

اگه بشه بستری شم🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم امروز صب بستری شدم. باسوزن فشار الان دوسانتم .میگن شاید تا امشب زایمان کنم

من بستری نشدم گفت یه سانت بازی 

موندم تا صبح ببینم دردام شروع میشه فردا میرم بستری میشم🤒

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم امروز صب بستری شدم. باسوزن فشار الان دوسانتم .میگن شاید تا امشب زایمان کنم

چی شد زایمان کردی؟

من الان دارم میرم بیمارستان....

بسلامتی گلم موفق باشی زورتو بده داخل جیق نزن

من هنوز درد ندارم 

آمپول فشار و زده موندم دردام شروع شه 

سلام هیاهو جان. 

خوبی؟

کوچولوت خوبه؟ 

من راضیه۱۳۷۹ هستم که برای زایمانم تاپیک زدی.کاربریم لغو شده‌.

امشب یهو یاده تو افتادم اسمت رو سرچ کردم اومدم تاپیک هات رو خوندم.چقدر ناراحت شدم ک سقط داشتی ولی با تاپیک های بعدیت خوشحال شدم .

امشب شبه قدره شب بیست و یکم.

واقعا یهویی به فکرت افتادم .

الهی زندگی شاد و خوبی داشته باشی تن کوچولوت هم سالم باه

سلام هیاهو جان.  خوبی؟ کوچولوت خوبه؟  من راضیه۱۳۷۹ هستم که برای زایمانم تاپیک زدی.کاربر ...

سلام عزیزم قربونت برم خیلی خوشحال شدم پیام تو دیدم 

دخترت خوبه الان دیگه باید سه سالش باشه از طرف من ببوسش 

انشالله تو این شب عزیز تو هم هر حاجتی داری برآورده بشه...

خیلی خوشحالم کردی از ته قلبم میگم🧡✨

بارداری؟

اره عزیزم 

الان بچم هفت ماهشه😁