2777
2789
عنوان

رفت پلیس آورد دم ارایشگاه

1718 بازدید | 42 پست

سلام به همگی 

من تو سالنا بافت مو میزنم، ۵ سال ارایشگاه داشتم بچه دار که شدم کارو گذاشتم کنار تا شش ماه پیش شروع کردم دنبال کردن کار مورد علاقم یعنی بافت

تا دیروز مشکلی نداشتم دیروز ساعت ۹ صبح رفتم برای بافت تا ۳ طول کشید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه دختر ۱۸ ساله اینطورا بود یه عکس بهم نشون داده بود منم بافت زدم خیلی تشکر کرد که خیلی خوب شد و خسته شدی،اندازه شم خیلی خوبه پولو حساب کرد رفت و برای ۶ ساعت کار ۳۰۰ تومن حق دست به من رسید

کامل نوشت یه خوشگل لایک کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اتقدر بهم حرف زد گفتم چرا اینجوری صحبت میکنین دخترتون راضی بود شما که حساسی باهاش میومدی، یه دفعه اومد دم سالن داد و بیداد کرده بود البته من خونه بودم بعد رفته بود با پلیس اومده بود

اتقدر بهم حرف زد گفتم چرا اینجوری صحبت میکنین دخترتون راضی بود شما که حساسی باهاش میومدی، یه دفعه او ...

وا مریضه 😏

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
کامل نوشت یه خوشگل لایک کنه

عزیزم عیدت مبارک😘

یه سوالی داشتم با سیم کارت ایرانی میشه تو یوتیوب ویدیو گذاشت؟آخه میگن ایران تحریمه 

توروخدا یه راهنمایی کن 

من برا درس دادن می‌خوام😍🙈که شاید کمکی باشه برا دانش آموزا چون درسم عالیه