2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست

با سلام و تبریک سال نو

من از عقاید و معیارهای شما و خانواده محترمتون بی اطلاعم ولی آخه پسری ک مدام درگیر دوست دختر بوده اونم بطور وقیح ک در جمع هم ادنا رو شرکت میکرده و از طرفی اصلا همخونی با شرایط تحصیلی و موقعیتهای شما نداره(طبق گفته خودتون) واقعا به درد شما میخوره؟ آیا مادرتون هم از دوست دختر داشتن این پسر مطلع هستن و همچنان به شما پیشنهاد این پسر رو میدن؟؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با سلام و تبریک سال نو من از عقاید و معیارهای شما و خانواده محترمتون بی اطلاعم ولی آخه پسری ک مدام ...

بله مامانم هم میدونن که ایشون دوست دختر داشتن و خود من هم همیشه دوست دارم با کسی ازدواج کنم که باهاش احساس آرامش کنم و هم عقیده باشم و صرفا این نباشه که یه ازدواجی کرده باشم 

اما گاهی اوقات احساس میکنم مامانم خیلی پسر خالم رو قبول داره داره و دوست داشته که من با اون ازدواج کنم و این موضوع گاهی اوقات منو اذیت میکنه

بله مامانم هم میدونن که ایشون دوست دختر داشتن و خود من هم همیشه دوست دارم با کسی ازدواج کنم که باهاش ...

احترام مادرتون به جا

ولی چیزی ک مهم هستش اینه ک شما میباید در کنار این آقا آرام باشی و احساس آرامش کنی و اینکه به نظر من زن و شوهر همه وجود و احساس و عشق خودشون رو بایست فقط برای هم هزینه کنن و در کنار هم خوش باشن و جایگزینی برای این با هم بودن نباشه

انشاالله ک خداوند بهترینها رو براتون رقم بزنه و خوشبخت بشید

احترام مادرتون به جا ولی چیزی ک مهم هستش اینه ک شما میباید در کنار این آقا آرام باشی و احساس آرامش ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله ❤❤

ان شاءالله شما هم همیشه شاد و خوشبخت باشید❤❤

ممنونم عزیزم ان شاءالله ❤❤ ان شاءالله شما هم همیشه شاد و خوشبخت باشید❤❤

سلام خوبی امدم تایپک آخرت جوابت بدم دیدم تعطیل شده 

نگاه هر کار زشتی هم که خالت کرده باشه بعد تو بری به دختر خالت بگی اون مادر اونه و ناراحت میشه پس کارت بد بوده

نابغه هستم و از خانواده تشکر میکنم که کشوم کردن❤💖باردار نیستم