2777
2789

منم خیانت دیدم خیلی داغون شدم تو حاملگی سرد شد بهش مشکوک شدم بچم۹ روزش شد متمئن شدم از رفیقاش پرسیدم قبلشم لبای رژیشو دیدم..

خب من عاشقش بودم خیلی وابستش بودم اصلا انتظار نداشتم سراوم خیلی داغون شدم قرص خوردم براخودکشی دوروز بیمارستان بستری شدم..

دو ماه بعد خیانت بهش فرصت دادم نتونسم کنار بیام باز ۵ماه جدا زندگی کردیم سر بچهام برگشتم و الانم هیچ حسی به شوهرم ندارم و انگار وسط جهنم زندگی میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان به طاهر شوهرم پشیمونه. محبت میکنه. کمک میکنه. الان ۸ ماهه باردارم . یک ماهه ظرفا رو میشوره. با اینکه متنفره از اینکار . تمیز کاری خونه رو انحام میده. من فقط غذا میپزم. وای با این حال دیگه تو قلبم جا نمیشه. ۱۰ روز پیش تولدش بود هرکاری کردم نتونستم تبریک بگم بهش. روز مرد هم همینطور 

بله

منم بچه دارم دوتا پسر ۲ساله و ۷ماهه

میخاسم جدا شم اونا به هیچ عنوان بچهارو بمن نمیدادن ..

شما بچتون و میارید پیش خودتون؟

منم دقیقا انقد سگ رفتارم خودش دارع به زبون میاد بهترین کار همینه😂😂

کنار که نتونستم بیام. هنوزم هستم باهاش . ۲ تا بچه دارم . مجبورم . نمیخام به بچه هام لطمه بخوره. ولی ...

خیلی ببخشیداا

ولی میگفتی برو گمشو

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
منم خیانت دیدم خیلی داغون شدم تو حاملگی سرد شد بهش مشکوک شدم بچم۹ روزش شد متمئن شدم از رفیقاش پرسیدم ...

اینقدر خودتو اذیت نکن، حالا دیگه تموم شد رفت.

سرتو به یک کاری گرم کن یا به بچه ات، هی فکر نکن که چی شد و نشد.

دوره بارداری زن ها خیلی سخته برای شوهرشون به خصوص اگه جوون باشه. یا گرم باشه و نیاز بیشتری داشته باشه، 

به مشاور هم مراجعه کن، کمکت میکنه

خیلی ببخشیداا ولی میگفتی برو گمشو

۱۵ سال زندگی کردم باهاش. صدای بلندمونو کسی نشنید . با اینکه ۸ سال تو  خونه پدرشوهرم بودم. 

به قدری  سرش داد زدم حرفایی زدم که باورم نمیشد از دهن من بیاد بیرون . چون واقعا تا حالا بی ادبی نسبت به هم نداشتیم. ولی پسرم ۶ سالشه تو همین ۳ تا دعوای شدیدی که کردم خیلی آسیب دید

خدا به دلت آرامش بده من که از بس فکرشو میکنم دیوانه میشم. شما کارت از من سخت تره

مرسی بخدا مغزم پوکیده بس ب خیانتش فکر میکنم ازش حالم بهم میخوره ولی مجبورم بخاطر بچهام وخرجیم

اینقدر خودتو اذیت نکن، حالا دیگه تموم شد رفت. سرتو به یک کاری گرم کن یا به بچه ات، هی فکر نکن که چی ...

نع اخه اصلا بهش حس ندارم هر لحظه که میگذره بیشتر مریض میشم انگار با ی مرد غریبه تو یه خونم

هیچی باهاش حال نمیده اونموقع که بهم خیانت میکرد التماس میکردم ۱۰ دقیقه با ماشین بریم دور بزنیم نمیبرد

الان اون میگه من نمیرم دیگ حال نمیدع 

منم بچه دارم دوتا پسر ۲ساله و ۷ماهه میخاسم جدا شم اونا به هیچ عنوان بچهارو بمن نمیدادن .. شما بچتو ...

حضانت رو به خودم داد

میخواد با کسی دیگه ازدواج کنه

اتفاقا من همیشه همراه و همدم روزای سختش بودم

خیلی بیشتر از لیاقتش بهش کمک کردم

رو دل کرد

مرسی بخدا مغزم پوکیده بس ب خیانتش فکر میکنم ازش حالم بهم میخوره ولی مجبورم بخاطر بچهام وخرجیم

درکت میکنم. من خودم درامد دارم ولی به قدری نیست که بتونم هزینه زندگی بدم. ولی خب بچه هام .  بچه هام. 

حضانت رو به خودم داد میخواد با کسی دیگه ازدواج کنه اتفاقا من همیشه همراه و همدم روزای سختش بودم خ ...

دقیقا منم خیلی بهش خوبی کردم طلاهامو فروختم بره کار کنه اون خرج دخترع میکرد ی مدت خیلی خوب ب پول خورد مرجان نمیشناخت بدبختی هاشون برا زناشونه

نع اخه اصلا بهش حس ندارم هر لحظه که میگذره بیشتر مریض میشم انگار با ی مرد غریبه تو یه خونم هیچی باه ...

چقدر مثل منی

من ۳ بار بخشیدم . ولی بار اخر دیگه نتونستم . قلبم مرد دیگه. الان سردترین زن عالمم.