2777
2789
الهی..... منم کاش جوون بودم و بچه نداشتم جدا میشدم ۱۵ سال آرام زندگی کردم باهاش ولی خب چیزی از من ...

ببخشید ببخشید منی که اونقدر گرم بودم حتی دیگ ار*ضام نمیشم فقط میگم زود تموم شه حس حالت تهوع میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید وارم اخر خودش بگه توافقی جدا شیم.. واقعا تو عذابم

من که جدا نمیشم 

ولی یکی از آرزوهام اینه که 

شوهزم بمیره

واقعا چندین ساله که این آرزومه

چون نمیتونم جدا شم . نمیتونمم تحملش کنم. تنها راه مردن ایشونه. 

خیانتشو چطوری فهمیدی شما؟

تو گروهای تلگرامی عضو میشد بدم میومد خیلی بهش گفتم در شان شما نیست. بعد تلگرامشو حک کردم. دیدم ول کن ماجرا نیست. گفتم این که میخاد با یکی باشه چرا با خودم نباشه. یه جوری با اکانت دیگه باهاش  دوست شدم . ساده بود چون قلقشم بلد بودم همه چی رو از زیر زبونش کشیدم بیرون. بعد با واقعیتا میسنجیدم میدیدم جور در میاد . واضح بود فقط من خر بودم متوجه نشدم. فقط یه بار تو محل کارش با یه خانوم بود. گفتم چرا کات کردی گفت خانوم میخاست با هم بریم بیرون دور دور. شوهر منم واقعیتش تایم کاریش مشخصه نمیتونست بپیچونه. بقیه شم گه مجازی بود 

تو گروهای تلگرامی عضو میشد بدم میومد خیلی بهش گفتم در شان شما نیست. بعد تلگرامشو حک کردم. دیدم ول کن ...

این خیانتش خیلی بزرگ نیس ببین خیانت شوهر لجن منو