2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کالری شماری؟من جواب گرفتم ولی وارد استپ وزنی شدم!

این جور مواقع باید شوک بدی

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

یه رژیم غذایی نرمال که ماهانه یواش یواش از مقدارش کم میشه و خوبیش اینکه بعد از رسیدن به وزن نرمال دیگه برنمیگرده ولی بدی که داره زمان طولانی باید رژیم باشی ..من خودم قبلاً 102کیلو بودم به 81رسیدم البته تو 2سال

سینگل به گوری تا ابد 
یعنی چطوری؟من ولش کردم متاسفانه

یعنی چند روز کالری مصرفیتو میبری بالاتر

یا اگه فقط ورزش هوازی کار میکنی قدرتی هم اضافه میکنی

که بدن دچار شوک بشه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

یه رژیم غذایی نرمال که ماهانه یواش یواش از مقدارش کم میشه و خوبیش اینکه بعد از رسیدن به وزن نرمال دی ...

دوسال خیلیه

چه خوب که انقدر وزن کم کردید. من حدود ده تا دوازده کیلو میخوام به امیدخدا کم کنم.

یعنی چند روز کالری مصرفیتو میبری بالاتریا اگه فقط ورزش هوازی کار میکنی قدرتی هم اضافه میکنیکه بدن دچ ...

چقدر خوب

ایکاش انجام میدادمش

بنظرتون دوباره شروع کنم؟🤔

ده تا دوازده کیلو میتونم؟

کم خوردن و فعالیت کردنن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
دوسال خیلیهچه خوب که انقدر وزن کم کردید. من حدود ده تا دوازده کیلو میخوام به امیدخدا کم کنم.

آره بدی این مدل رژیم زمانش هست ..ولی در عوض نه صورتت خراب میشه و نه مریض میشی و فشاری بهت نمیاد ...

سینگل به گوری تا ابد