یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دیدی وقتی حسرت ی چیزیو داری داعم جلو چشماته ارزومه ی بیبی چک بزنم و مثبت بشه اما قسمت نشده.تورو خدا ...
من چی بگم که بی بی چکم مثبت شد کامل ولی کاذب بود 😭😭😭
من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
من حتی ب موعد بیبی چک نمیرسه ک بزنم .من مشکل از شوهرمه اسپرمش ضعیفه شما چی؟؟؟؟
من تنبلی دارم و شوهرمم واریکوسل خفیف
من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
😔😔😔😔 منم تنبلی نداشتم دوساله درگیرش شدم پریودام مثله ساعت بود شوهرمم که به خاطر واریکوسله با دارو تعدادش خوب شد ولی تحرکش نه