من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دیدی وقتی حسرت ی چیزیو داری داعم جلو چشماته ارزومه ی بیبی چک بزنم و مثبت بشه اما قسمت نشده.تورو خدا ...
من چی بگم که بی بی چکم مثبت شد کامل ولی کاذب بود 😭😭😭
من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
من حتی ب موعد بیبی چک نمیرسه ک بزنم .من مشکل از شوهرمه اسپرمش ضعیفه شما چی؟؟؟؟
من تنبلی دارم و شوهرمم واریکوسل خفیف
من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
😔😔😔😔 منم تنبلی نداشتم دوساله درگیرش شدم پریودام مثله ساعت بود شوهرمم که به خاطر واریکوسله با دارو تعدادش خوب شد ولی تحرکش نه