2777
2789
خیلی سخت نیست تفسیرش...تو امضام توضیح دادم

آره خب ببخشید تاپیک زدم چون فعلا نمیخام به کسی بگم گفتم از شماها بپرسم مطمئن شم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااهاییییییییی عززززییززز دلللممممم

شب عیددد یه خبررر خوب دادی بهمون

مثبببتههههه 

مبارکتتت بااااشهههههه عزبزززبببررررمممم مموواااظب خودت بااااشششش 

چشم حسودا دور انشالله که سال خوبی دااارریی وااایییی جوونممم

دیدی وقتی حسرت ی چیزیو داری داعم جلو چشماته ارزومه ی بیبی چک بزنم و مثبت بشه اما قسمت نشده.تورو خدا ...

من چی بگم که بی بی چکم مثبت شد کامل ولی کاذب بود 😭😭😭

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
من حتی ب موعد بیبی چک نمیرسه ک بزنم .من مشکل از شوهرمه اسپرمش ضعیفه شما چی؟؟؟؟

من تنبلی دارم و شوهرمم واریکوسل خفیف

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
مشکل زنان زود حل میشه اما مال مردا خیلی زمان بره

😔😔😔😔 منم تنبلی نداشتم دوساله درگیرش شدم پریودام مثله ساعت بود شوهرمم که به خاطر واریکوسله با دارو تعدادش خوب شد ولی تحرکش نه

دیدی وقتی حسرت ی چیزیو داری داعم جلو چشماته ارزومه ی بیبی چک بزنم و مثبت بشه اما قسمت نشده.تورو خدا ...

فداتشم.منم خیلی منتظر بودم .ان شاا... بزودی تاپیک بارداری بزنی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
واااهاییییییییی عززززییززز دلللممممم شب عیددد یه خبررر خوب دادی بهمون مثبببتههههه  مبارکتتت ...

فداااتشم .باورم نمیشه.خیلی دعا کن برام

من چی بگم که بی بی چکم مثبت شد کامل ولی کاذب بود 😭😭😭

وای من از همینا میترسم.ان شاا... بزودی بیبی چکت واقعا مثبت شه و نی نی دار بشی

به کسی نگو تا ۳،۴ ماه  چشم نخورری

باشه عزیزم.آره نمیگم