2777
2789

بچه ها من چندروزه اومدم این سایت

۹۹٪ تاپیک ها راجب خانواده شوهره و هرجور بی رحمی و عذاب و تحقیر و …

شوهره هم که اکثر مواقع انگار وجود خارجی نداره !!!

جدا تحقیق نمیکنید مگه؟

چی میشه که اینجوری میشه 

میدونی چی میشه؟؟ بعد یه مدت برا هم عادی میشن حتی اگه عاشق و معشوق هم باشن، ظاهر جلو بقیه حفظ، باطن خراب.. بعدشم با تحقیق که ۱۰۰ درصد رو نمیشه فهمید! یارو خواهرش ۲۰ ساله باهاشه هنوز نمیشناستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گاهی وقتا تا باطرف نری زیر ی سقف متوجه اخلاقش نمیشی ینی زیر ی سقف ک برید خود واقعیشو نشون میده

شما برو تحقیق کن ،میگن پسره پاکه اهل دودودم نیس...

نمیگن ک خسیسه

نمیگن بچه ننه ست... شکاکه...

کلا مردم اینارو نمیدونن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

راستو بخوای نه ! یا کودک همسر هستند که اساسا نمیدونن ازدواج دقیقا چی هست و تحقیق و ... کیلو چنده 

یا احساس عاشقی کردند و واقعیت ها رو ندیدند 

یا اینکه عجله کردند و تو مدت اشنایی متوجه حقایق نشدند

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مادرشوهر من شب خواستگاريم بلند شد جلو همه سرم و لپم رو بوسيد بارعشق بقلم كرد گفت اين عروس خودمه

خونشون رفتنم همه باهام خوب بودن و منم باهاشون خوب بودم 

تو تحقيقات هم همه تعريفشون رو ميكردن بعد يمدتي كه گذشت ديدم يه خانواده به شدت كينه اي هستن بعد ماذرشوهرم به مرر ديد من با همسرم باهم خوب هستيم حسادت خواهر و مادرش اومد وسط و 💩 تو تمام رابطه ها

باهم دشمنيم هممون فقط حفظ ظاهر كرديم

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

تا زیر یک سقف نری یا مدتها رفت و آمد نکنی مشخص نمیشه ،با تحقیق خیلی از مسائل معلوم نیست و فقط ظواهر مشخص میشه 

بعد تاپیکای اینجا رو زیاد باور نکن،تو زندگی اگه اختلافی هست همیشه از دو طرف هست ،حالا یکی کمتر مقصره یکی بیشتر 

اینجا اکثرا خودشون خوبن و کوچکترین خطایی نداشتن در مقابل همسرانشون پر ازعیب وخطا وبدی هستن 😑

مثل همون بک طرفه به قاضی رفتن هستن

چیزی که من پی بردم اینه که خیلی از افرادی که این تاپیکارو میزنن یا اصلا تحقیقی نکردن و خیلی سریع بدون اینکه شناختی شکل بگیره ازدواج کردن یا به رغم اینکه این مشکلات اخلاقی رو توی دوره نامزدی و اشنایی دیدن جدا نشدن و ادامه دادن یا اینکه طرف بعد ازدواج خود واقعیشو نشون داده(البته این مورد خیلی کمه چون هیچ کس نمیتونه یه مدت طولانی نقش بازی کنه و هیچ نقطه ضعفی نشون نده)