2777
2789
عنوان

راهنمایی برای علایم بارداری

47 بازدید | 6 پست

دوستان سلام 

من حدود دو هفته هست که اقدام کردم برای بارداری برای اولین بار حالا سه روز مونده به پریودم ولی زیردلم تیر میکشه و لگنم به شدت درد میکنه میخوام بدونم علایم بارداری شبیه پریودی هست یا الان اصلا مشخص نمیشه و چون نزدیک پریودمه زیر دلم تیر میکشه خیلی ناراحتم همیشه میترسیدم که اقدام کنم و نشه انگار داره سرم میاداز صبح بغضم گرفته😔

گلم..اول اینوه الانننن خیلییی زوده واسه علایم و  علایم حاملگی برای هر کس متفاوته..بعضی ها اصلا ندادن و بعضی ها مثل پریودی هست علائمشون

دوم اینکه تازه ۱ ماه اقدام کروی و این همه حس منفی داری؟؟ 

پس اگر جای ماها بودی که ۴ سال منتطد میموندی چی...

فقط انرزی مثبت به خودت بده و بسپار بهخدا..

انشالله زود زود باردار میشی..اصلا شایدم باردار سده باشی با هنین ماه

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

گلم..اول اینوه الانننن خیلییی زوده واسه علایم و  علایم حاملگی برای هر کس متفاوته..بعضی ها اصلا ...

فدای محبتت عزیزم چون کیست تخمدان دارم این استرس تو جونمه که ممکنه اصلا باردار نشم .از خدا میخوام به زودی زود دامنت سبز بشه گلم و خدا بهت یه فرزند سالم بده ...چشم سعی میکنم مثبت فکر کنم. پس علایم هرکس متفاوته.ممنونم از راهنماییت .😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای محبتت عزیزم چون کیست تخمدان دارم این استرس تو جونمه که ممکنه اصلا باردار نشم .از خدا میخوام به ...

دورت بگردم...‌ببین باور کن استرس سمه برای باردارشدن..برو دکتر و پبگیر درمانت باش...ولی استرس نداشته باش

خیلی ها با وجود هزار مشکل زود باردار میشن..با وجود تنبلی تخمدان و کیست و فلان..فقط باید اروم باشی

بخدا من خودم گفتم ۴ سال منتظر بودم و دوتا سقط پشت هم داشتم..یعنی داغون شدمم..همون ماهیی که کلا بیخیال بارداری و بجه شدم..همون ماه باردار شدم

انشالله به حق ۶ ماهه امام حسین زیاد منتظر نمونی و یک نی نی ناز بیاد توی دلت

دورت بگردم...‌ببین باور کن استرس سمه برای باردارشدن..برو دکتر و پبگیر درمانت باش...ولی استرس نداشته ...

الهی فدای تو بشم دوست عزیز اگه امروز یکی با حرفاش میتونست حالمو زیر و رو کنه قطعا شمایی یه دنیا ممنونم از خدا میخوام بهترین ها برات رقم بخوره تو زندگیت ،شاد و خوشحال باشی عزیزدلم همیشه😘😘

الهی فدای تو بشم دوست عزیز اگه امروز یکی با حرفاش میتونست حالمو زیر و رو کنه قطعا شمایی یه دنیا ممنو ...

مرسیییی ازت...

دلت رو بسپار بخدا..منم لایق باشم برات دعا میکنم

انشالله تاپیک بارداری بزنی بزودی

عیدت هم پیشاپیش مبارک..انشالله سال  بغل کردن نی نی باشه برات

مرسیییی ازت... دلت رو بسپار بخدا..منم لایق باشم برات دعا میکنم انشالله تاپیک بارداری بزنی بزودی ...

ممنونم عزیزجان سال نو شما هم مبارک پیشاپیش .التماس دعا خانوم گل ،سال رسیدن به آرزوهات باشه انشالله .😘😘