2777
2789
عنوان

از نشخوار فکری خسته شدم 😭😭😭😭😭

256 بازدید | 14 پست

چن روز پیش شوهرمو یه گربه چنگ زد. منم اونجا بودم و گربه رو بغل کرده بودیم شوهرم داشت معاینه میکرد. من دستام با چاقو و گوشه های ناخن و اینا زخم بود. خلاصه رفتیم جفتمون واکسن زدیم، الان هم 7 روز ازش میگذره. 

از عصر همش فک میکنم بزاقم زیاد شده و هار شدم 😭 ممکنه مسخره بنظر بیاد چون حتی گربه منو گاز هم نگرفت ولی انقد به این مسئله هاری فک کردم دارم روانی میشم. یکم آرومم کنید، روم نمیشه به کسی بگم انقد مسخرس

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

😂😂😂😂😂😂هار شدی؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین همیم 

دقیقا تاپیک آخرم رو بخونی متوجه میشی 

درکت میکنم😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من همیشه اب دهنم زیاده ینی هارم.؟ 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

با چنگ زدن گربه هیچ اتفاقی نمیوفته منو انواع اقسام گربه ها چنگ زدن سالمم 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

منو یبار یکی گاز گرفت.زخم شد.

واکسنم نزدم.مال هفت سال پیشه...

نگران نباش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.