2777
2789
عنوان

باشوهرم بدجور دعوامون شد

306 بازدید | 11 پست

دیشب جشن جهازبرون داداشم بود نزاشت برم لج کرد.منم نرفتم.خیلی گریه کردم.به بابام زنگ زدم و گفتمش‌ازدیشب دعواس تاالان.بازم ب بابام زنگ زد شوهرم ک پاشو بیا مشکلمونو ببین‌‌بابام یکم حالش بدشد اونجا مامانم میگه فشارش بوده.بعذ اومد اینجا دبدمش یجوری بود خبلی میترسم چیزیش شع ازاینورم میدونم من اینو دیکع نمیتونم تحمل کنم.چبکارکنم.راهتماییم کنید حالم بده همش ذارم خودمو مبزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به بابات زنگ زدی کفتی؟

کی میخواین بزرگ بشین؟

چرا هر مشکلی رو باید به بیرون از خونه گزارش بدین؟

یه زنگ میزدی عذرخواهی میکردی میگفتی کاری پیش اوند، آخه الان دیگه با این وضعیت حهازبرون هم حشن گرفتن داره؟ 

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

خودت که با این کارات بیشتر استرس باباتو بالا میبری.. یه کم آروم باش.. اگه دستگاه فشارسنج داری فشارشو چک کن اگه نداری برا احتیاط برسونش کلینیکی درمانگاهی جایی... ایشالا که مشکلی نیس

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

راهنمایی در چه مورد؟

اصل مساله رو نگفتی چرا لج کرد؟ مشکلتون چی بود؟ چرا به بابات زنگ زد؟ چرا دیگه نمیتونی تحملش کنی؟ بابات اومد چی گفت؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خاکبرسرشوهرت نفهمت..حالا واسه داداش خودش بود از صبح پلاس بود اونجا....بهتره که زنگ بزنی الکی دلخوشی بدی به بابات..از فکر و‌جوش و غصه اس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

تا جایی که میتونی به بابات نگو مشکلاتتو چون مردن ممکنه دعوای بدی با شوهرت بکنه من خودم مشکلمو فقط به مادرم میگم تا راهنماییم کنه

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم
چرا به بابات زنگ زدی کفتی؟ کی میخواین بزرگ بشین؟ چرا هر مشکلی رو باید به بیرون از خونه گزارش بدین؟ ...

ببخشیدا میپرسم وسط حرفتون..

بله واقعا درست گفتید..

الان از اینگونه مشکلات خیلی زیاده

حتی تو خانواده ی ما؛عمه‌ی من بقدری حساس بود که مشکلاتشون رو به مامانش و مامانش به عموهام..

کلا نمی‌دونم

اما به نظرم بهتره مشکلات خونواده یه راز بمونن بین شون..

راهنمایی در چه مورد؟ اصل مساله رو نگفتی چرا لج کرد؟ مشکلتون چی بود؟ چرا به بابات زنگ زد؟ چرا دیگه ن ...

لج داره با داداشم.و نزاش برم.ب بابام زنگ زد ک بیاد چوقولی منو بکنه ک تقصیردخترته.