2777
2789
عنوان

سلام

314 بازدید | 34 پست

سلام به همه خوبین یه سوال داشتم شماها ظزفاتونو با دستکش میشورین پوست تون حساس نمیشه به دستکش؟؟؟

اسم دستکش تون چیه؟

اخه من فقط میتونم با دستکش ظرف بشورم بدون دستکش بشورم دستام قرمز ممیشه خیلی پوست حساسی دارم البته مامانم امشب ننذاشت ظرف بشورم و دستکش و پیشبندو از جلوی چشمم برداشتم و مامانمم دیگه نمیزاره بشورم میخواستم ببینم شماها هم دست تون حساسه با دستکش؟؟

عزیزم دست منم اینطوری به دستکش حساسه مجبورم زیر دستکش یه دستکش نخی هم بپوشم🥴

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دست منم اینطوری به دستکش حساسه مجبورم زیر دستکش یه دستکش نخی هم بپوشم🥴

سلام اجی خوبی منظورت از این دستکش هایی هست که سفیدن و یه بار مصرفن اخه نخی که سخته ولی میدونی دیشب به مامانم گفتم میزاری بشورم گفت نه ببین دستاتو دستکش پدرشو در اورده واقعا هم راست میگه ولی بدون دستکش هم بشورم باز حساس و قرمز میشه اجی مامانت میدونه دستات حساسه اجی چیزی بهت نمیگه؟؟؟

من میدونم دستام به دستکش حساسه ولی خوب دلم نزومد مامانم ظرف بشوره گناه داره بعد این دستکش هم ۲۴ اسفند خریده بودم به دستم میچسبه و کیپه یعنی اندازه اس اخه قبلی ها بزرگ بود سایزش ولی نمیچسبید اووف انقدر دلم تنگ شده که حد نداره ولی بشورم مامانم حرص میخوره 

سلام اجی خوبی منظورت از این دستکش هایی هست که سفیدن و یه بار مصرفن اخه نخی که سخته ولی میدونی دیشب ب ...

نه دستکش نخی با دستکش سفید یکبار مصرف فرق می کنه 

سخت نمیشه من اینکارو می کردم الان دستام بهتره دیگه دستکش نمی پوشم 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نه دستکش نخی با دستکش سفید یکبار مصرف فرق می کنه  سخت نمیشه من اینکارو می کردم الان دستام بهتر ...

اهان اجی فهمیدم مامانم امروز صبح رفته بود خرید و بعدش اومد و کلی کار داشت و گفت استنثناء امروز ظرفارو تو بشور و منم عاشق ظرف شستنم اجی بعد گفتم فقط امروز گفت اره گفتم نمیزاری بشورم گفت چرا با دستکش من بشور اخه مامانم یه دستکش داره مال بیرونه و نخیه و اول اونو تو دستم کردم بعد دستکشو ولی یه خورده سخت رفت تو دست ولی راحت بودم الان تو با دو تا دستکش ظرف میشوری اجی؟؟

میدونی من دستام به اب سرد خیلی حساسه و بدون دیتکش ظرف بشورم بعدا اذیت میشم 

اهان اجی فهمیدم مامانم امروز صبح رفته بود خرید و بعدش اومد و کلی کار داشت و گفت استنثناء امروز ظرفار ...

من قبلا دستم حساس بود با دو تا دستکش میشستم الان دیگه بدون دستکش میشورم

من قبلا دستم حساس بود با دو تا دستکش میشستم الان دیگه بدون دستکش میشورم

ء اجی من فکرکردم با همون دو تا میشوری دستت حساس نمیشه بعدش دو تا دستکشم میکردی بازم حساس میشد ؟؟؟

ء اجی من فکرکردم با همون دو تا میشوری دستت حساس نمیشه بعدش دو تا دستکشم میکردی بازم حساس میشد ؟؟؟

نه با دو تا دستکش اوکی بود

الان بدون دستکش میشوری حساس نمیشه دستت اجی؟؟؟اب سرد و گرم دستاتو حساس نمیکنه اجی؟؟

دکتر رفتم برا دستم دارو داد الان خوب شدن