2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست
ء چه دارویی اجی؟

فلوئوسینولون و تاکریل

خودت نخربا بر دکتر تا درصد مناسب بهت بده شاید دست شما داروی دیگه ای خواست

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلوئوسینولون و تاکریل خودت نخربا بر دکتر تا درصد مناسب بهت بده شاید دست شما داروی دیگه ای خواست

میتونستم میرفتم اجی ولی نمیتونم ولی کرم ad میزنم به دستام دیروز مامانم رفت خرید گفتم گفتم واسه منم ad بخره اونم خرید روغن زردم دو شب پیش و دیروز به دستام زدم میدونی ابجیم چند وقت پیش یه کرم خرید اسمش لوسیون بدن بچه اس اخه بهش گفتم یه ad بخر اونم گفت بزار یه کرم بخرم برات و دکتر داروخونه بهش گفت دستاش جوری بود که خون میومد ازش یلنی حساس بود و همین کرمو زد و خوب شد و ابجیمم همینو خرید برام ولی مامانم دوشب پیش گفت نزن به درد نمیخوره 

میتونستم میرفتم اجی ولی نمیتونم ولی کرم ad میزنم به دستام دیروز مامانم رفت خرید گفتم گفتم واسه منم a ...

مشکلت بگوو

ببین مال من پوستش نازک میشد و بعضی وقتا خیلییی قرمز میشد و خون میومد

اگه مال شماهم اینطوریه از پمادای من بگیر بزن 

تاکریل رو درصد کم بگیر چون درصد بالاش گرونه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

مشکلت بگوو ببین مال من پوستش نازک میشد و بعضی وقتا خیلییی قرمز میشد و خون میومد اگه مال شماهم اینط ...

اجی مشکلمو به تو بگم اجی؟؟؟ببین دستای من خشک و حساسه و بعضی از انگشت هام هم باز میشه و خون میاد دستای منم خیلی قرمز میشه اابته خداروشکر الان بهتره با اینکه امروز ظرف شستم ولی چون دو تا دستکش دستم کرده بودم چیزی نشد اجی اخه الان دو تا ad دارم به مامانم بگم اینم بخر ممکنه قبول کنه و میترسم با زدن اون کرمم برگرده حساسیت هام اجی 

اجی مشکلمو به تو بگم اجی؟؟؟ببین دستای من خشک و حساسه و بعضی از انگشت هام هم باز میشه و خون میاد دستا ...

پس همین پمادای که نوشتم بگیر بزن هر شب قبل خواب. و مدام دستتو مرطوب نگه دار خوب میشی

من دستم از شدت حساسیت خون میومد ولی الان بدون دستکش ظرف میشورم

پس همین پمادای که نوشتم بگیر بزن هر شب قبل خواب. و مدام دستتو مرطوب نگه دار خوب میشی من دستم از شدت ...

ممنونم اجی ولی میدونی من فقط شبا به دستام کرم میزنم و تا صبح خشک میشه اجی ولی تو روز نمیزنم یا کم‌ میزنم اخه چربه و دیر خشک میشه بعد به مامانم بگم این کرمو بخر ممکنه قبول نکنه اجی و منم میترسم با زدن این کرمم حساسیتم برگرده 

ممنونم اجی ولی میدونی من فقط شبا به دستام کرم میزنم و تا صبح خشک میشه اجی ولی تو روز نمیزنم یا کم‌ م ...

آره درست میگی 

ولی هر وقت برات ممکن بود دکتر برو 

آره درست میگی  ولی هر وقت برات ممکن بود دکتر برو

سلام اجی خوبی میتونستم میرفتم ولی خوب نمیتونم میدونم فروردین پارسال ۱۴۰۰ رو میگم مامانم منو برده بود دکتر وایه گوسم نزدیکم بود ولی وسط راه برگشتم انقدر استرس داشتم هنوزم اون روزو یادمه همه چی اون روزو خدا ببخشه منو 😭😭

سلام اجی خوبی میتونستم میرفتم ولی خوب نمیتونم میدونم فروردین پارسال ۱۴۰۰ رو میگم مامانم منو برده بود ...

سلام الهه جون چه استرسی. سخت نگیر زندگی رو. دکتر که استرس نداره 

سلام الهه جون چه استرسی. سخت نگیر زندگی رو. دکتر که استرس نداره 

سلام اجی خوبی میدونم استرس نداره من از پله های طب دکتر ممیترسیدم و میترسم اجی حتی خودم پارسال تو ماه رمصون رفتم ولی دست خالی برگشتم بعد در مورد کرمی که گفتی به مامانم گفتم عکسشم فرستادم میگفت بزار سه درصدی بگیرم گفتم گرونه گفت چنده گفتم نمیدونم دوستم گفت گرونه تورو گفتم اجی اخه امروز رفته بود خرید و وقتی اومد خونه کرمو تو کیفش ندیدم و به خاطر جریانی که امروز پیش اومد روم نشد بگم کرم چیشد 

سلام اجی خوبی میدونم استرس نداره من از پله های طب دکتر ممیترسیدم و میترسم اجی حتی خودم پارسال تو ماه ...

آخی عزیزممممم

سعی کن با ترست روبه رو بشی تا کم کم ترست بریزه و استرست کم بشه 

یه درصدشو بگیر هر وقت که تونستی

سال نو هم مبارک باشه قشنگم😍😘

آخی عزیزممممم سعی کن با ترست روبه رو بشی تا کم کم ترست بریزه و استرست کم بشه  یه درصدشو بگیر ...

اجی باور کن با دو تا پله مشکل ندارم ممن مشکلم با پپله های زیاده 

اجی باور کن با دو تا پله مشکل ندارم ممن مشکلم با پپله های زیاده 

همه دکترا که مطبشون پله نداره.🤔