2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست
اجی من منطورم فقط مطب نیست کلا از همه پله ها میترسم ولی با دو تا پله مشکل ندارم 

عزیزم چرا؟ 

شاید تو بچگی از پله افتادی ترسش باهات مونده شده فوبیا

باید سعی کنی رفعش کنی از پله های کم شروع کن. 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

عزیزم چرا؟  شاید تو بچگی از پله افتادی ترسش باهات مونده شده فوبیا باید سعی کنی رفعش کنی از پل ...

نه اجی اصلا از پله نیفتادم میدونی سال ۹۰ رفته بودیم شمال ویلاش دوبلکس بود و پله های چوبی داشت و زیرشم بخاری روشن بود و من با جیغ و داد میرفتم بالا اونارو ولی اون موقع اصلا با پله های معمولی مشکل نداشتم سال ۹۳ من ۱۶ ساله بودم و باید واکسن کزازمو میردم ولی نزدم و خوب اونجام پله خور بود و من دست مامانمو گرفته بودم و رفتم بالا و از ترس واکسن روم به دیوار اونجا خودمو خیس کردم و برگشتن نمیتونستم بیام پایین و یه مرده منو اورد پایین حداببخسه مو چه کارهایی که تو گذشته نکردم بعدش ‌اون خانم هایی که اونجا کار میکردن رو یه کاغذ نوشتنن زده شد یعنی مثلا واکسنو زدم که مدرسه رام بده ولی وقتی مامانم گفت برو بالا و من نتونستم ترس من اون موقع از پله شروع شد و این هفت سال باعث شدم خانواده ام اذیت بشن خودم هیچی ولیاونارو خیلی حرص دادم خوب چیکار کنم این ترسم تو بدنمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اجی اصلا از پله نیفتادم میدونی سال ۹۰ رفته بودیم شمال ویلاش دوبلکس بود و پله های چوبی داشت و زیرش ...

عزیزممممم چه سخت😥

ببین ولی یه راهکاری که من میدونم اینه 

مثلا میگن کسی که فوبیای گربه داره کم کم سعی کنه به گربه نزدیک شه اصلا عجله نکنه ولی هر روز یه قدم بهش نزدیک شه و در نهایت دیگه ترسش میریزه

شما هم اتفاقات گذشته باعث شده خاطره تلخ برات بمونه ولی کم کم و قدم به قدم سعی کن باهاش مقابله کنی

تو نت بزن راه های روبه رو شدن با ترس  برات کلی مطلب مفید میاره قطعا کمک کننده س

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

عزیزممممم چه سخت😥 ببین ولی یه راهکاری که من میدونم اینه  مثلا میگن کسی که فوبیای گربه داره ک ...

اخ اخ گربه رو گفتی پارسال از ابان تا اردیبهشت به پنج تا بچه گربه غذا دادم اجی بچه که نبودن ولی بزرگم نبودن ولی اول دو تاشون زود رفت بعد اونن دو تای دیگه رو خودمون بیرون کردیم و اون یکی هم خودش رفت یکیشونم دو بار منو چنگ انداخت که اونم مقصر خودم بودم

عزیزممممم چه سخت😥 ببین ولی یه راهکاری که من میدونم اینه  مثلا میگن کسی که فوبیای گربه داره ک ...

سلام اجی خوبی تو محله ما یه سنگکی و لواشی و بربری هست که سنگکی یه پله داره قبلا باهاش مشکل نداشتم ولی الان یه مدته که از اون یکی دونه پله میترسم و برم بالا روم به دیوار مثانه ام پر میشه اجی البته دو بار نون خریدم یه بار مرده هموکجا کارت کشید داد دفعه دومی هم خودم رفتم بالا ولی میترسیدم یه چیزی بشه البته خداروشکر هم خلوت بود هم نونی که خریدمو تازه پخته بود یه دفعه هم رفتم تو سنگکی وازیادم ولی نتونستم بخرم و جاش بربری خریدم بعد میدونی من چند وقت بود نمیتونستم نون لواش بخرم هم به خاطر اینکه دیر میپخت و شلوغ بود هم به خاطر مثانه ام ولی خداروشکر چند وقت پیش رفتم خریدم یعنی هفته پیش فکر کنم ۱۰ روز پیش بود دقیق نمیدونم البته هم خلوت بود هم من زود رفته بودم و شاطر داشت میپخت یعنی میپخت و میذاشت اینور