تا وقتی خودت تنهای پشت ماشین نشینی که ترست بریزه فایده نداره
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
منم ماه اول رانندگیم بشدت استرس داشتم ولی الان تو شلوغ ترین نقطه شهرم میرم
خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡 خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
خودم تنها میشینم خوبه . ولی مثلا داخل شهر مثله بازارو اینا دستپاچه میشم شلوغه کجا پارک کنم
خب کم کم باید بری شلوغی نه شب عیدی بخوای یهو بری
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
نه عزیزم الان که اصلا . میگم که دوساله ماشین بر نمیدارم میترسم. یکی دو بار هم رفتم تو شلوغی از استرس ...
خب صبر کن تو عید شروع کن ظهرا بعد کم کم برو هرچی بیشتر بشینی ترست کمتر میشه