2777
2789
عنوان

رانندگی

190 بازدید | 20 پست

سلام من دوساله گواهی نامه دارم ولی نمیتونم اصلا ماشین بردارم استرس دارم . بچه کوچیکم دارم خیلی واجبمه.  به نظرتون خودم روزی ۱ ساعت ماشین بردارم برم تمرین یا برم آموزشگاه کلاس جبرانی بردارم . رانندگیو بلدم ولی مکان های شلوغ پشت چراغ قرمز هول میشم و استرس دارم خیلیییی

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

تا وقتی خودت تنهای پشت ماشین نشینی که ترست بریزه فایده نداره

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

دو سه جلسه با مربی برو 

با خودت از کوچه های شلوغ شروع کن 

منم ماه اول رانندگیم بشدت استرس داشتم ولی الان تو شلوغ ترین نقطه شهرم میرم

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا وقتی خودت تنهای پشت ماشین نشینی که ترست بریزه فایده نداره

خودم تنها میشینم خوبه . ولی مثلا داخل شهر مثله بازارو اینا دستپاچه میشم شلوغه کجا پارک کنم 

با ماشین اموزشگاه فایده نداره چون مربی بجات ترمز کلاچ میگیره

آره واقعا . موقعی هم که میرفتم خودش ترمز نیگیرفت . انگار هیچی یار نگرفتم الکی تعریفم میکرد

خودم تنها میشینم خوبه . ولی مثلا داخل شهر مثله بازارو اینا دستپاچه میشم شلوغه کجا پارک کنم 

خب کم کم باید بری شلوغی نه شب عیدی بخوای یهو بری

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب کم کم باید بری شلوغی نه شب عیدی بخوای یهو بری

نه عزیزم الان که اصلا . میگم که دوساله ماشین بر نمیدارم میترسم. یکی دو بار هم رفتم تو شلوغی از استرس پاهام قفل شد

نه عزیزم الان که اصلا . میگم که دوساله ماشین بر نمیدارم میترسم. یکی دو بار هم رفتم تو شلوغی از استرس ...

خب صبر کن تو عید شروع کن ظهرا بعد کم کم برو هرچی بیشتر بشینی ترست کمتر میشه