آره عزیزم میگم روزی یک ساعت بردارم به بعد بیشتر کنم. ولی مونده بودم کلاس آموزشگاه برم یا نه . حالا ی ...
شما صدبارم بری کلاس فایده ندارع چون اون کلاج و ترمز دارع خود مربیم به من گفت که هرچقدرم بیای تا وقتی خودت نشینی فایده نداره
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
شما صدبارم بری کلاس فایده ندارع چون اون کلاج و ترمز دارع خود مربیم به من گفت که هرچقدرم بیای تا وقتی ...
پس الکی نرم هم پولم حروم میشه هم دوتا بچه کوچیک دارم . ممنونم از راهنماییتون اول جای خلوت میرم بعد کمکم میرم مکان های شلوغ. آخه از چند نفر مثله خودم بودن گفتن ماهم میرسیدیم کلاس جبرانی رفتیم خوب شدیم کفنم حتما بدرد میخوره برم
پس الکی نرم هم پولم حروم میشه هم دوتا بچه کوچیک دارم . ممنونم از راهنماییتون اول جای خلوت میرم بع ...
نه تا وقتی که یکی به جات کلاج و ترمز بگیرع شما راننده نمیشی از جای خلوت شروع کن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡