2777
2789
عنوان

سقوط کرد 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 210 پست

ایشالا شوهرتون حالش خوب باشه و شفاعت دوست شوهرتون رو از خداوند خواستارم

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏
شوهرت خلبانه؟؟ حقوقش چقدره؟؟

عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون میدونن حقوقشون مشخص نیست. یعنی وقتی یه هواپیما سقوط میکنه خلبان ب جای اینکه خودشو نجات بده اول جون بقیه براش تو الویته درصورتی ک میتونه راحت خودشو نجات بده.  واسه همین حقوقشون بی نهایته یعنی چک سفید امضا بهشون میدن هرچقدر بخوان میتونن بنویسن یکی میتونه بنویسه ۱میلیون میتونه  ۱میلیارد بخواد . واقعا هم حلالشون باشه 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم عزیزم 🌷

😘😘😘

عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...

عزیزم من دوست پ...م خلبانه و حقوقش اصلا زیاد نیس اونطور نیست که همه دربارشون فکر میکنن

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
ممنونم عزیزم 🌷

عزیزم فکر نمیکنم اینطور باشه 

من دوست..م خلبانه و حقوقش واقعا زیاد نیست اونطور نیست که همه فکر میکنن

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
عزیزم من شنیدم که چون خلبان ها جونشون رو توی کف دستشون گذاشتن و هرلحظه خودشونو توی خطر مرگ دورازجون ...

اصلا امکان نداره حقوق کسی چک سفید امضا باشه

حالا اومدیم و یه نفر نوشت ۱۰۰ هزار میلیارد

از کجا قراره بیاد همچین مبلغی؟

خواهشا از چیزی اطلاع ندارین،اطلاعات غلط ندین

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
اصلا امکان نداره حقوق کسی چک سفید امضا باشه حالا اومدیم و یه نفر نوشت ۱۰۰ هزار میلیارد از کجا قرار ...

باشه